40

301 20 2
                                    

Pov Linda
Een paar jaar later
'Happy birthday too You, happy birthday too You, happy birthday happy birthday, happy birthday too you' Ik voel langzaam een lichaam op me vallen en een warme adem in mijn nek. Ik glimlach en doe mijn ogen open. Een veel te blije Samuel kijkt me aan. Ik schiet in de lach. 'Goedemorgen ouwe' ik schiet omhoog zodat ik zit. 'Hoe noemde je mij?!' Ik kijk serieus. 'Ouwe' 'Ik ben zojuist 23 geworden. Jij bent 26 wie is hier nou oud Leijten?' Ik kijk hem aan en stap uit het bed. Ik wil de deur uit lopen, maar wordt vast gepakt bij mijn heupen. 'Wat te-' voor ik het weet drukt Samuel zijn lippen op die van mij. 'Ga eerst rustig douche en aankleden. Maak je mooi en bel me als je naar beneden komt' hij geeft mijn telefoon. Knipoogt en loopt de kamer uit. Verbaasd kijk ik hem na.

Pov Samuel
Ik stap het bed uit en kijk op mijn wekker. Het is 6:30. Over een uur komen Kaj en Jai. Ik loop zachtjes naar de gang en sluit de deur. Ik loop naar de logeer kamer en haal er een pak uit. Ik loop naar beneden en ruim alles op.

De bel gaat. Fuck. Ik had ze zo gezegd dat ze achterom moesten komen. Ik loop naar de deur. 'Yo bro' Kaj en Jai staan blij in de opening van de voordeur. 'Kill, ik had gezegd dat je achterom moest komen. Linda slaapt nog oetlul!' Sis ik. Ik kijk ze boos aan. Ik wenk dat ze naar beneden moeten komen. 'Zullen we beginnen?'

We lopen zachtjes naar boven en strooien rozen blaadjes over de grond, via de trap naar beneden. Ik leg in het midden de iPad. Ik grijns. Ik ben zo benieuwd wat ze er van gaat vinden. Ondertussen is het al 10:30. Ik bak een broodje en croissantje, pers sinaasappelsap. Ik loop naar boven en maak haar wakker.

'Ga eerst rustig douche en aankleden en maak je mooi. Bel me als je naar beneden komt.' Ik knip oog en loop naar buiten. Ik blijf voor de deur wachten. Ik loop ondertussen naar de logeerkamer.

Pov Linda
Ik sta onder de douche mijn haar te wassen. Wat zou Samuel voor een cadeau hebben? Waarom doet hij zo geheimzinnig? Ik glimlach als ik denk aan het cadeau. Ik werd geblinddoekt. We reden en reden tot dat we op een boot stonden. Ik was de hele tijd geblinddoekt to dat we in een houten hutje kwamen op het strand van Texel. Het hele weekend hebben we gekletst en geknuffeld. En natuurlijk veel in bed gelegen. ;)

Ik stap uit de douche en draai m'n haar in een handdoek. Ik doe eyeliner op, mascara en gewone gezichts make up. Ik doe dalijk wel mijn lippen. Ik loop de kamer in. Omg. Ik sta met open naar het bed te staren. Helemaal onder rozen blaadjes in de vorm van een hart. Wauw. Een Samuel in pak, Dat was me net nog niet opgevallen, staat voor me. 'Wil je hem aan doen?' Hij kinkt naar de stoel. Mijn mond gaat nog wijder staan als ik de lange rode jurk zie. Aan de zijkant zit een split. (Zo'n snee bij je been ja je weet wel:)) 'Samuel My god' fluister ik. Ik krijg tranen in mijn ogen. 'Waar heb ik dit aan te danken Sam?'

'Jij bent mijn meisje, jij bent het meisje waar ik ziels veel van hou. Dat ga je vandaag veel merken. Ik wil dat jij de mijne blijft'

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now