6

497 25 5
                                    

'Papa' zeg ik huilend. 'Papa? Wat is er met je vader?' Ik vertel alles wat ik heb gezien. 'Meneer vehagen? Maar de moeder van Jeniffer had toch met je vader? En de vader toch niet?' Ja mijn mentor is de vader van Jennifer. Mijn vader is vreemdgegaan met de moeder van Jennifer en Jennifer heeft een filmpje van mijn vader op internet gezet. Heel school wist het en toen meneer Verhagen er achter kwam is hij meteen bij de moeder van Jennifer weg gegaan. En papa heeft nu een relatie met Alexandra de moeder van Jennifer. Ik heb hem al twee maanden niet gezien. Er loopt een traan over mijn wang. Hoe kan mama een relatie hebben met de vader van Jennifer. Jennifer is nu mijn stief zusje. Mijn mentor is mijn stiefvader. Ik snap het niet. Papa en Alexandra hebben de relatie tussen mij en Jennifer gebroken dus eigenlijk zijn Jennifer het zelfde. NEE. Ik ben niet het zelfde als Jennifer. Zonder dat ik het door heb begin in heel hard te huilen. 'Ach wijffie toch, het komt allemaal wel goed.' Ik kruip in de armen van Noortje.

'Linda! Wat is er?' Jai, Kaj en Samuel komen aan rennen. Ik ren naar Kaj toe een sla mijn armen om hem heen en begin hartstochtelijk te huilen. 'M-m-mamaaa' Noortje begint uit te leggen wat er allemaal is gebeurd. Samuel kijkt onbegrijpelijk naar mij. Ik leg hem uit van mijn ouders en de ouders van Jennifer. 'Sam uuh ik bedoel samuel' ik kijk naar mijn schoenen. 'Ik weet het van jou en Jennifer en ik snap niet hoe ze dat kan doen.' Ik kijk Samuel voorzichtig aan. 'Sorry dat ik net in de pauze niks zei tegen Jennifer maar.' Zegt Samuel. Ik onderbreek Samuel. 'Ik vind het niet gek ook Samuel. Ze is gewoon een bitch en ze houd er van om mensen pijn te doen.' Nadat we nog wat hebben gekletst ga ik naar huis. 'Ik ga naar huis, tot morgen iedereen.' Ik geef Kaj, Jai en Noortje een kus op de wang en ik zwaai verlegen naar Samuel.

'Lin? Ik en Jan gaan even wat eten.' Zegt mama. Alsof er niks is gebeurd. Ik kijk haar boos aan. 'Oke slapen jullie ergens anders?' Ik hoop dat ze de hint snapt. 'Ja we kunnen wel bij mij slapen schat.' Zegt meneer verhagen. Oja het is eigenlijk Jan mijn soort van stiefvader. Jan geeft mijn moeder kusjes in haar nek. Gadverdamme. 'Oke doe dat maar als ik weg ben.' Ik rol met mijn ogen maak een kotst geluid. 'Kev en max zijn uit en gaan bij cassius slapen, dus je bent alleen met Jenske.'

Voordat ik haar uit laat praten ren ik naar de woon kamer. 'Aaaaah jenske' Jenske en ik rennen gillend op elkaar af. 'Ik heb je zo veel te vertellen.' Zeg ik blij. 'Wat heb ik je gemist schatje.' Zegt Jenske meer dan blij. Voordat we het door hebben liggen we op de grond te gillen van het lachen.

'Linda wil je ff wat eten voor me maken? En een beetje opschieten ik heb honger.'

Samuel leijten (voltooid)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora