35

308 24 4
                                    

Pov Samuel
Linda kijkt me geschrokken aan. Ik druk mijn lippen op die van haar. Ik leg mijn linkerhand op heup en haar rechter op haar wang. Ze gaat mee in de kus. Ik was al bang dat dit nooit meer zou gebeuren. Langzaam ga ik met mijn tong naar binnen. Ik duw haar naar achter en ze laat me los. Ze kijkt me grijnzend aan. Ik ga boven op en liggen en we gaan verder met zoenen. Ze aait over m'n rug en gaat langzaam naar mijn billen. Ik kus haar wang en ga langzaam naar haar nek. Mijn hand gaat onder haar t shirt en streel haar buik. Ze kreunt zachtjes. Ik ga langzaam naar haar borsten. Ik trek mijn t shirt uit en Linda haar hemdje. Ik trek haar broekje en bh uit en ook mijn eigen broek. Ik glimlach en begin haar weer te zoenen en te strelen. Ze begint weer te kreunen als ik bij haar bovenbenen ben.

Pov Linda
Hijgend lig ik op Samuels borst. Ik ben zojuist ontmaagd door Samuel, Samuel fucking Leijten. Ik glimlach en draai rondjes om zijn navel. Samuel is met mijn haar aan het spelen en met mijn vingers.

'Babe?' 'Hm' 'wil je weer mijn meisje zijn?' Ik sta op en doe mijn onderbroek en bh aan.  'Lin?' Vraagt Samuel wanneer hij ook zijn ondergoed aan doet. Ik draai mijn rug naar hem toe en grijns. 'Nee' zeg ik zo serieus mogelijk. 'Wat? En net dan? Betekende dat niks-' hij stopt wanneer ik grijnzend omdraai. 'Jij vieze vuile!' Roept Samuel. Hij rent om het bed heen naar me toe. Voor ik het weet ben ik de kamer uit gerent en rennen we samen door de gang. Ik wil van de trap af rennen, maar ik struikel. Ik begin te gillen en ik voel twee handen om mijn heupen en ik word net op tijd opgevangen. Lachend draai ik me om.

Samuel staat serieus naar me te kijken en duwt me tegen de muur aan. Ik besef in een keer dat we door het huis aan het rennen zijn in onze onderbroek. 'Babe, je weet dat ik sneller ben en dat ik altijd van je win' hij duwt me harder tegen de muur en ik kreun. 'Sam, je kan wel sneller zijn, maar ik ben slimmer' 'dat zullen we wel eens zien'

Hij laat me los en druk zijn lippen op die van mij. We beginnen steeds heftiger te zoenen. Ik leg een been om zijn heup en sla mijn armen om zijn nek. Ik duw hem tegen de muur aan en ga met mijn hand door zijn haar. Ik geef kusjes naar zijn nek en stop bij zijn oor. 'Ik zei toch dat ik slimmer was' fluiter ik. Ik sprint naar de kamer. 'Kutwijf!' Roept Samuel lachend. Ik spring  op bed en Samuel komt lachend binnen. 'Hahahah oke ik Hahah geeft toe dat je ha slimmer bent, maar niet sterker' ik kijk hem aan. 'Onee?' Ik sta op het bed en spring op hem. We belanden op het bed. 'Nee' fluistert hij. Hij pakt met een hand pijn handen vast en legt zijn been op mijn benen zodat ze zijn geblokkeerd. Hij begint me te kietelen. 'Samuel! Stop Hahah stoop!' Ik ben alleen maar aan bet gillen. 'Aaah Samuel oke oke je bent sterker stooop' Samuel stopt en gaat boven mijn gezicht hangen. 'Ik haat je Sam' 'dat doe je niet'

En hij geeft een kusje op mijn neus.

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now