21

405 24 8
                                    

'Wat moest je vertellen lieverd' dit keer is zij degene die aan het grijnzen is. Ik draai me op zodat ik recht voor haar sta. Ik buig naar voren zodat mijn mond naast haar oor komt. 'you'll never know' en dan geef ik een kusje in haar nek. Linda slaat haar armen om mijn nek. Ik ga door met kusjes geven en ga langzaam naar haar kaaklijn. Ze begint langzaam met haar hoofd te bewegen en maakt zich los uit mijn greep. Ze loopt uitdagend naar achter en draait zich dan om en loopt langzaam mijn kamer binnen. Ik ren naar haar toe en sla twee armen om haar middel heen. Ze leunt naar voren en lacht.

'Sam wat wil je?' 'Dit' ik draai haar om en duw zachtjes mijn lippen op die van haar. Zachtjes, maar met veel gevoel gaan onze lippen op en neer. Ik vraag haar toestemming om naar binnen te gaan door haar lip ze likken. Ze slaat haar armen om me heen en we gaan iets sneller. De liefde die er in zit is te voelen. Ik duw haar zachtjes naar achter zodat ze tegen de muur aan komt. Ik pak haar heupen vast en ga langzaam naar haar billen. Ik geef er een tikje op als teken dat ze moet springen. Ze klemt haar benen om mijn heupen en we staan nu tegen de muur. Linda maakt haar hoofd los en kijkt me aan. 'Sam' 'ja lieverd' ik haal een pluk haar uit haar gezicht terwijl ze praat. 'Wat wou je zeggen' ik buig naar voren zodat onze hoofden vlak voor elkaar staan.

'Ik ben verliefd op jou Lin' ze kijkt me aan en glimlacht. 'Ik ook op jou' ze drukt een kus op mijn mond en gaat weer staan. 'Ik heb echt geen idee wat ik vandaag moet doen.' Zuchtend loopt ze naar de badkamer en begint haar haren te borstelen. 'Wel, dat weet je wel' vragend kijkt ze me aan. 'Kleed je maar aan dan zie je wel wat we gaan doen. Ik leg wat kleren voor haar neer. Een zwarte jeans met gaten, een Nike trui en haar Adidas super star in het zwart. Met Linda in mijn gedachten loop ik naar beneden.

Pov Linda
Wat zou Samuel in gedachten hebben. Wat zouden we gaan doen. Ik denk terug aan net, aan hoe we daar tegen de muur aan stonden te zoenen. Ik heb een lach op mijn gezicht en maak ondertussen de douche aan. Ik was mijn haren. Als ik klaar ben met douche loop ik naar het bed van Samuel. 'En hoe was het?' 'Wtf' ik draai me om. 'Omg Kevin ik schrok me kapot' zuchtend kijk ik hem aan. 'Hoe was wat?' 'Samuel' ik kijk hem niet begrijpend aan. 'Samuel?'

'ja jullie o zo romantische zoen partij'

Samuel leijten (voltooid)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon