27

312 23 4
                                    

Pov Linda
Ik gooi de auto deur dicht en ren met tranen in mijn ogen weg. Als ik bijna bij de hoek ben zie ik daar dat meisje staan. 'Het is je gelukt. Hij is van jou! Neuk er lekker op los je hebt geen last meer van mij. Hij is helemaal voor jou!!' Roep ik. Ik stamp met mijn voeten en de tranen rollen over mijn wangen. Ik ren verder naar buiten.

Hoe durft hij? Zeggen dat ik geen one night stand ben.  Dat ik niet iemand ben om alleen maar mee te neuken. Ik knipper met mijn ogen en er loopt weer een traan over mijn wang. Het is warm buiten. Ik begin te lopen en probeer op adem te komen. Ben ik dan toch iemand die niks voor hem betekend? Ik snap er helemaal niks van. Hij gaat met een meisje, een meisje die tien keer zo mooi is als ik naar bed, en de volgende dag heeft hij verkering met mij. Hoe verliefd ik ook op hem ben ik moet en zal hem vergeten. Ik zal hem nooit meer zoenen en hij mag al helemaal niet mijn maagdelijkheid van mij wegnemen. Ik vergeet hem. Ik ga door met mijn leven. Ik ga een andere jongen zoeken. Ik ga uit en vergeet hem.

Pov Samuel
Ik scheur weg met de auto. Ik rij door de stad. Fuck waarom gebeurd mij dit nou weer. Ik moet het haar vertellen. Ik kan dit nog langer geheim houden. Wat Jennifer met mij en mijn familie doet mag niet zo door gaan. Ik moet haar stoppen. Ik zie een meisje wanhopig lopen. Ze huilt. Zal ik helpen. Ik stop de auto net voor haar. Net als ze voorbij komt lopen doe ik mijn raam open.
Linda?

Pov Linda
Ik loop door en er stopt een witte Tesla in de straat. Is dat niet de auto van Samuel? Ik loop door en het raam van de auto staat open. Ik loop snel door en de jongen kijkt op. Ik zie hem geschrokken kijken. Samuel. 'Linda!' Hij stapt uit en ik loop door. Hij rent achter me aan en pakt mijn arm. 'Linda alsjeblieft' hij kijkt me smekend aan. 'Laat het me uitleggen. Ik heb nooit seks met haar gehad' ik kijk hem boos aan. Nu ook nog smoesjes gaan verzinnen. 'Nee samuel' zeg ik zacht. Ik went mijn blik af. 'Ik hoef het niet te weten. Ik wil niks meer met je maken hebben. Laat me met rust' er rolt nog een traan over mijn wang. Ik loop door, maar Samuel pakt mijn arm.

Hij drukt zijn lippen op die van mij.

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now