26

338 24 1
                                    

'Eergisteren' voor dat ik het door heb begin ik te schreeuwen. Ik ben blind van woede. 'Eergisteren? EERGISTEREN?! Hoe durf je Samuel hoe durf je. Je bent echt ene vieze vuile-' Samuel kapt me af. Ik ben aan het hijgen van woede. 'Linda ik snap het probleem niet' gevoelloos kijkt hij me aan. 'JE SNAP HET PROBLEEM NIET?!!' 'Nee' gaat Samuel rustig verder.

Pov Samuel
Terwijl ik eergisteren zei wist ik dat het over was. Waarom moet ik dit nou verdomme zeggen. Ik probeer zo koel mogelijk te blijven en niet te verspreken. 'Ik snap het probleem niet' 'JE SNAPT HET PROBLEEM NIET?!!' 'Nee' ik probeer zo rustig mogelijk te klinken. Wat haat ik dit. 'Je neukt een meisje, je zegt net dat ze een hoer is. JE NEUKT EEN FUCKING MEISJE! Een dag voordat je verkering neemt met mij. Denk maar niet Samuel, denk maar niet-' Ik trek haar naar me toe en druk mijn lippen op die van haar. Even voel ik haar ontspannen en gaat ze mee in de kus. Dat duur maar even want de volgende seconden geeft ze me een klap in mijn gezicht. 'Samuel je was mijn eerste vriendje, mijn first Kiss, ik laat me niet gebruiken door zo'n klootzak als jij. Dat jij elk meisje neukt betekend niet dat je mij kan krijgen. Ik had dit nooit gedacht, maar Cassius en M'n broer hadden gelijk. Je bent een vies joch en ik wil je nooit meer zien' Ze stapt uit de auto en rent weg. Ze loopt langs Lotte, het meisje waar ik zogenaamd het bed mee gedeeld heb. Ze kijkt haar woest aan en roept iets. Lotte kijkt me grijnzend aan en loopt naar mijn auto. Ik draai de sleutel om en scheur weg.

Verdomme, Linda heeft niet betaald. Ik stap snel uit de auto en betaal zo snel als ik kan. Uit de haast vergeet ik het kaartje zelf. Fuck. Er wordt op het raam getikt. Daar staat Lotte, die iets te veel aan het pronken is met haar borsten. Ik doe het raam open. 'Wat' 'Je bent iets vergeten lieverdje' ze zwaait net de ticket. Ik graai naar de ticket, maar ze ontwijkt. 'Je moet er iets voor doen.' Ze likt haar lip en bijt er zachtjes op. Wil ze het zo gaan spelen? Oké. Ik stap uit en duw haar tegen de muur. Ze legt haar armen om mijn nek en ontspant zich. Ik streel haar heupen en ga via haar borsten naar haar arm. We zijn nu een centimeter van elkaar vandaag. Eenmaal bij haar hand aan gekomen druk ik mijn lippen op die van haar ik pak voorzichtig de ticket maak me los en ga snel naar mijn auto. 'Denk je serieus dat ik iets met je wil doen?' Roep ik. 'Ze heeft zelf gezegd dat ik nu van jou ben!' Grijnst ze.

'Dat betekend niet dat ik je wil'

Samuel leijten (voltooid)Kde žijí příběhy. Začni objevovat