23

389 22 1
                                    

We liggen samen in bed. Er is niks gebeurd we hebben alleen nog wat gezoend, maar niks anders. Ik ga met mijn hand door de haren van Linda. 'Lieverd?' Vraag ik. 'Ja' ze kijkt me aan. 'Zullen we zo gaan?' 'Waar heen' ik lach. 'You Will see'

Linda staat op en doet haar handdoek af. Ze staat met haar rug naar me toe. Wow wat is ze mooi. Haar haar hangt over haar rug en ze doet haar kleren aan die ik heb klaar gelegd. Ze loopt naar de badkamer en ik loop achter haar aan. 'Kan ik helpen schat?' 'Wil je mijn haar föhnen? De föhn ligt in mijn koffer' ik loop naar haar kamer en doe haar koffer open. Ik pak de föhn en loop weer naar de badkamer.

Ze staat voor de spiegel haar make up te doen. Ik borstel haar haren voorzichtig. 'Schatje als ik je pijn doe moet je het zeggen' ze kijkt me aan en glimlacht. 'Lieverd mij doe je niet zo snel pijn.' Ze glimlach en gaat met haar make up verder. Ik borstel haar haar en begin het te föhnen. Na een kwartier zijn we klaar en lopen we naar beneden. 'Waar gaan we heen?' Ik pak haar hand vast en loop maart buiten. Ik houd de auto deur open. 'Naar de stad' ik knip oog en ze stapt in.

Pov Linda
'Waar gaan we heen?' Samuel pakt mijn hand vast en we lopen naar buiten. Er staat een witte Tesla voor de deur en Sam maakt de deur open. 'Naar de stad' hij knipoogt en ik stap ik. Samuel gaat zitten en begint te rijden. 'Sam' 'ja lieverd?' 'Waarom gaan we eigenlijk naar de stad?' 'Shoppen! Vindt je dat niet leuk?' Ik kijk naar buiten. 'Jawel' zeg ik zacht. Samuel legt zijn hand op mijn bovenbeen. 'Was is er Linda?' Ik kijk hem aan. 'Ik heb geen geld' voor dat ik het weet loopt er een traan over mijn wang. 'Dan koop ik toch-' 'nee Sam' onderbreek ik hem. 'Ik wil niet dat je iets voor me koopt' 'ik verdien genoeg schat. Laten we eerst een ijsje halen'

'Een bolletje chocola en een bolletje aardbei. Twee keer alsjeblieft' We gaan op het terras zitten. Sam begint te lachen. 'Wat' ik kijk hem verbaasd aan. 'Er zit ijs op je neus schatje' hij haalt het er af en grinnikt. 'Je bent echt schattig' ik bloos. Wat is het toch een schatje.

'Zullen we naar de winkel gaan?' Vraagt Samuel als we het ijsje op hebben. 'Ja leuk' We gaan naar een paar winkel en als we bij de h&m staan komt er iemand naar ons toe gelopen.

'He lekkerding'

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now