46

253 17 0
                                    

Pov Samuel
Wat als ze het is? Ik ijsbeer door de kamer heen. Toen Linda zei dat ze al een week over datum was had ik zo m'n twijfels. Want ja ze heeft nu veel stress met haar werk. Het is nu heel erg druk rond deze tijd in haar restaurant. Dus het kan zomaar zijn dat ze niet ongesteld is door de spanning.

'Sam?' Ik kijk meteen op. Linda komt aan lopen met haar jogging broek en Adidas t-shirt. Ik kijk haar strak aan. 'En wat is het? Wat zegt het?' Ze kijkt me glunderend aan. 'Positief' fluistert ze. 'Positief? En dat betekend?' Ik kijk Linda vragend aan. 'Dat betekend Sam, dat je vader wordt' Ik ren naar Linda toe en sla mijn armen om haar heen. 'Ik word vader. YES!' Ik druk mijn lippen op die van Linda en we blijven zo even staan. 'Ik word vader' mompel ik en ik loop naar de keuken. Ik maak de koelkast open en schenk kinderchampagne in. Ik loop naar Linda. 'Hahahha waarom kinderchampagne?' 'Ik had ook wel echte champagne kunnen pakken, maar dat mogen zwangere vrouwen niet', Ik knipoog en geef het glas aan.

'Sam, ik wil wel nog naar het ziekenhuis voor een extra controle. Wat als er iets mis is ofzo. Of stel dat dat rot ding heeft gelogen? Stel dat ik helemaal niet zwanger ben.' Ik zucht. 'Schat maak je niet zo druk. We zullen dalijk wel voor een controle gaan oke? Komt allemaal wel goed' Linda schenkt me een kleine glimlach.

'Zullen we dan gaan?'

Guys! Ik heb al bijna de 5,5 duizend gehaald! Ik ben jullie zo dankbaar! Ik hoop dat jullie blijven lezen ondanks het weinige schrijven. Mijn telefoon is weer gemaakt gelukkig. Ik wil dit boek een beetje gaan afronden want hier heb ik geen inspiratie meer voor en verder gaan met mijn nieuwe boek! Zouden jullie die willen lezen en vote? LOVE💋

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now