1

893 30 5
                                    

'Mam, heb je mijn broek al gewassen?' roep ik. 'Nee, sorry lieverd.' Roept mijn moeder. Argh denk ik bij mezelf. Waarom moet ik altijd een week van te voren iets aan mama vragen? O ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Linda en ik ben 16 jaar oud. Ik pak een oude skinny jeans en een bloesje en doe doe aan.

Net als ik mijn tas aan het in pakken ben komt Max binnen. 'Hey zussie.' 'Max ga verdomme m'n kamer uit' Roep ik geïrriteerd naar m'n oudere broer. 'Maandelijkse periode zus?' Kevin komt grijnzend binnen lopen. 'Nee, ik ben gewoon chagrijnig. Mag dat niet meer in ons huis?!' Ik word gek van die twee. Max en Kevin de geweldigen tweeling en elk meisje op mijn school geilt op ze. 

Mijn telefoon gaat af en ik zie dat Sophie me belt. 'Hey soof' 'hoi lin, Ik vroeg me af of je vanavond met me naar de bios wilt?' Ik kijk in mijn agenda en zie dat ik tot 17:30 school heb. 'Nou nee, ik heb tot laat school. Ik heb huiswerk begeleiding.' 'Oke succes, doei' 'doei soof'

Net als ik aan kom fietsen hoor ik de zoemer gaan. 'Shit, ook nog eens te laat.' Ik ren naar mijn lokaal en zie dat Noortje mijn beste vriendin naast Jennifer de bitch van de school zit. 'Wtf Noor' gebaar ik. Ik zie haar grijnzen. 'Wat nou, wil je zeggen da...' Verder kom ik niet want mevrouw Janssen begint te praten. 'Linda, voor deze ene keer zie ik het door de vingers. De volgende keer mag je je gaan melden. Ga maar naast onze nieuwe leerling zitten.' Ik loop naar de jongen en kijk in de mooiste blauwe ogen die ik ooit heb gezien.

'Hoi, ik ben Samuel, Samuel leijten.'

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now