8

429 25 0
                                    

'Samuel?' Ik kijk hem verbaasd aan. 'Ik kwam om iets te vragen over school en de deur stond open, ik hoorde allemaal gegil dus ik rende naar binnen. Toen ik Jennifer zag wou ik meteen weer weg, maar ik dacht aan vanmorgen. Toen zei ik ook al niks. Jenske was helemaal overstuur aan het gillen dat ik iets moest doen. Ik belde eerst 112 en daarna trok ik Jennifer van je af. De politie kwam en nam Jennifer mee. Ze zeiden dat je goed moest rusten. Ik had je op de bank gelegd en Jenske had iedereen gebeld. Je werd maar niet wakker.' 'Hoe lang ben ik bewusteloos geweest?' Vraag ik geschrokken. 'Rustig maar je hebt niks ernstigs. Je bent 5 minuten weg geweest.' 'Waar is Jennifer nu dan?' 'Ze is mee genomen door de politie.' O mooi die is dus weg.

'LIN, gaat het goed?' Kevin en Max komen aan rennen. Ik zie dat Max heeft gehuild. 'Max waar heb je gehuild.' 'Ja vriend ik dacht dat je dood was ofzo gek.' Zegt hij. 'IK GA DAT WIJF STAMPEN EN HUK SOFG UT VHUOR' dat laatste verstonden we niet want cassius hield zijn handen voor zijn mond. 'Rustig kill ze leeft nog gewoon.' Zegt Cassius. Hij komt naast me zitten en legt zijn hand op mijn boven been. Ik kijk Cassius vragend aan. 'Schat het komt allemaal goed dat beloof ik.' Cassius komt met zijn hoofd naar me toe, met zijn hand die op mijn been ligt gaat hij naar boven. Zijn andere hand legt hij op mijn wang. Hij komt steeds dichter bij en net als ik denk dag hij me wilt kussen staat hij op. Wtf was dat?

'Cass waar sloeg dat op? Ik weet dat je haar leuk vindt maar je blijft van m'n kleine zusje af. Begrepen?' Zegt Kevin dreigend. 'Begrepen?' Zegt Cassius. 'Nee, ze is en blijft van mij dus als ik aan haar wil zitten doe ik dat.'

Nadat Cassius dat zei brak de hel los.

Samuel leijten (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu