35.Bölüm:Kapan'ın Yenilmez'i

27.1K 1.3K 121
                                    

Karşımdaki kız siyah, üzerine oturan ve kusursuz vücudunu fazlasıyla öne çıkartan bir elbise giymiş ve kahve dümdüz saçlarının her bir teli esas duruşa geçmiş gibi omuzlarına dökülüyordu. Benim saçlarım fön çektirip üzerinden pres yaptırsam bile tam anlamıyla düz olmazdı. Ama her ne olursa olsun benim kadar dikkat çekici olamazdı değil mi? Bir defa sadece benim duruşum bile onu alt edebilirdi. Biraz daha dikleştim ve saçlarımı geriye atarak boğazımı temizledim. Toygar'ın dikkatini Yabancı'dan kendi üzerime çekerken ben de sadece Toygar'a odaklanıp Eskişehirli Bihter hanıma bu adam benim bakışlarımı atıp Toygar'ın dibine kadar yanaşıp elini sıkıca tuttum ve yanaklarına sahiplenici bir tavırla öpücük kondurdum. Bunları yaparken Yabancı'nın ne düşündüğü ya da bu onları babama yetiştireceği düşüncesini umursamadım bile. Toygar'dan tam geri çekilirken Toygar buna izin vermedi ve belimden sıkıca tutarak saçlarıma koca bir öpücük kondurdu. Bu hareketi bende zafer kazanmış edası yaratırken Toygar'ın sadece benim duyabileceğim bir şekilde kulağıma fısıldadıkları dahada gülümsememe neden oldu.

"Kıskanınca daha seksi olduğunu söylemiş miydim?

Toygar benden ayrılırken ona bakarak dudaklarımı ısırıp başımı sağa sola salladım. Boğazını temizleyen Bay Yabancı rahatsızlığını fazlasıyla belli ederken geri çekilip Toygar'dan ayrıldım. Yabancı'nın elini havaya kaldırarak Toygar'a uzattığını gördüm.

"Merhaba, ben Engin?

Toygar sonunda adını öğrenebildiğim Yabancı'nın uzattığı eline ters bir bakış attı ve mecburi nezaketen uzattığı çok belli olan elini kaldırıp Engin ile el sıkıştı. Bu tokalaşma güç gösteresine dönüşürken iki erkilin acaba hangimiz hangimizin elini kırabilecek yarışmasına dönüşmüştü. Toygar dişlerini gıcırtarak "Toygar" diyip kestirip atmıştı. Gözleriyle öldürmek lafını burda kullanmak yerinde olurdu. Tanışma fasılları sırasınca etrafta testestoron hormonu esip geçmişti. Onların bu hali göz devirmeme neden olurken bende bakışlarımı kendi rakibime dikmiştim. Bakalım bu günü kazasız belasız atlatabilecek miydik? Yapmacık bir şekilde gülümseyip Bihter'i kendime çekip şapur şupur öptüm.

"Aaa, bu ne güzel tesadüf Bihter'ciğim.

Bihter yanağındaki salyalarımı memnuyetsiz bir şekilde silmeye başlamış ve asılan suratına zoraki bir gülümseme yerleştirmeye çalışmıştı. Tamam kabul güzel kızdı ama bu sadece sinir bozukluğuma tuz biber olacak bir ayrıntıydı. Toygar Engin'e, ben Bihter'e uyuz oluyordum. Aklımın kenarına ben bi ara bunları sevgili yapayımda bu sürtülte ellerini Toygar'dan çekmiş olurdu.

"Yaaa, ne güzel tesadüf oldu gerçekten.

En az benim kadar memnuniyetsiz ve zorakiydi. Ama benim adımda Asi'yse bu kıza kim olduğumu gösterecektim. Sesimi heyecanlı ve cıvıl cıvıl çıkarıp şımarıkca el çırptım "Bize katılsanıza Toygar" dedim. Toygar bana öfkeli bakışlar attı ve bu bakışlar bittiğimin resmiydi. Ondan habersiz beni bir erkekle görmek adamın sinirlerini germişti. Bu ister istemez hoşuma gitmeye başlamıştı, sonuçta kıskanılmak, heleki sevdiğin tarafından kıskanılmak harika bir histi. Ben Toygar'ın beni onaylamasına beklerken duyduğum sözler kıpkırmızı kesilmeme neden olmuştu.

"Kusura bakma Asi ama önemli bir iş yemeğiminin ortasındayız. Siz keyfinize bakın.

Ağzım açık bir vaziyette cevap vermemi beklemeden çekip giden sevgilimin arkasından bakakalmış ve resmen Bihter'in alaycı bakışları arasında kalakalmıştım. Toygar beni elin adamıyla bırakıp iş konuşuyorum diyecek ve bir cadıya mı gidecekti. Ne işi be? Ben Eskişehir'de o işi halledeli aylar, yıllar oldu. Ulan bunlar ne sanıyor kendini. Lan Toygar sen beni böyle bırakıp gidersin ha, o zaman sonuçlarına da katlanırsın beyfendi. Sevgilinizi bir kızla görmek koyuyordu ama size sırt çevirip o kızla gitmesi daha bir koyuyordu.

Asi Koruma (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin