7.Bölüm:Oyun Başlasın!¿

53.1K 2.1K 224
                                    

Multimedya:Selin

Playlist:Teoman:Çoban Yıldızı

Toplantının üzerinden tam olarak 2 hafta geçmişti ve bu sürede tüm mağazalarla anlaşmalara varılmış, imzalar atılmıştı. Hatta Avm'lerdeki mağazalarda düzenlemeler başlamıştı. Toygar efendi 3 gün önce tatilinden dönmüştü. Ayla hanım ise her geçen gün benden memnun kalıyordu. Selin'le toplantı gününden sonra dost olmuştuk. Hatta geçen hafta sonu kardeşlerimle tanıştırmış ve birlikte gezmeye bile çıkmıştık. Masamın üzerindeki iş telefonum çalmaya başlamıştı.

"Buyrun efendim.

"Hemen odama gelir misin Asi?

"Tabi efendim.

Telefonu kapatıp Ayla hanımın odasına ilerledim. Kapıyı tıklatıp içeriye girdim. Ayla hanım oturmam için koltuğu işaret etti. Koltuğa oturup ellerimi bacaklarımın üzerinde bağladım.

"Buyrun efendim. Ne istemiştiniz?

Ayla hanım masasından kalkıp karşımdaki koltuğa oturup bacak bacak üstüne attı. Dirseğini yan tarafındaki çalışma masasına yasladı.

"Sana sadece bir kez soracağım ve dürüst cevap vereceksin.

Kadının tüyler ürperten ciddi sesine karşılık başımı sallayıp onayladım. Kadın konuşmasa bile duruşu yetiyordu.

"Toygar'la aran nasıl?

Allahım neden karşıma hep bu dingili çıkarıyor Ayla hanım. Kadın ne kadar ondan hoşlanmasa da yeğenizi her an öldürebilirim diyemezdim. Her ne olursa olsun yeğeniydi. Kızım adam akıllı düşün, kadın seni bir şey istemek için çağırdı ve bu şey Toygar'la ilgili. Hem kadın Toygar'a iyilik yapacak bir hala değil. Çağlar'ı ne kadar seviyorsa Toygar'dan bir o kadar nefret ediyor. Ellerimi çözüp saçlarımı geriye attırdım.

"Ayla hanım dürüst olacağım. Toygar beyle aramız fazlasıyla kötü. İkimizinde birbirimizden hoşlandığı söylenemez.

Ayla hanım koltuğa yaslanıp. Başını dik tuttu. Gözlerinden anlık geçen karanlık parıltılar yutkunmama sebep oldu ve yerimde huzursuzca kıpırdandım. Sert, kuşku dolu ses tonuyla konuştu.

"Hatta yeğenimin en sevdiği aracına zarar verip yeğenimi yaralayarak bunu kanıtlamış oldun.

Şok olmuş bir şekilde Ayla hanıma baktım. Biz bu kadından olayları gizlemek için bir yerlerimizi yırtmadık mı? Nerden öğrendi? Ağzımı kapatıp ne diyeceğimi bilemeden konuşmaya başlayacaktım ki Ayla hanım sözümü kesti.

"Korumaların hepsi Toygar'ın adamı gibi görünebilir fakat bir çoğu benim adamım. Toygar nasıl kendini düşünüyorsa bende kendimi düşünüyorum ve tüm o garajda yaşadığınız olayları kamerada izledim. Çağlar ne kadar görüntüleri yok etmeye çalışsada edemedi.

Allah beni kahretmesin. Güçlü görünmeliydim. Güçlü ol kızım. Bende başımı dik tutup konuşmaya başladım. Kaşlarımı havaya kaldırmıştım.

"Toygar bunları hak etti Ayla hanım. Ben asla intikamımı almadan durmam. Bu patronum olsada değişmez.

Ukala ve tehdit vari ses tonum kesildiğinde dik duruşumu bozup koltuğa yayılarak oturdum. Ayla hanım kafasını geriye atıp kahkahası odada çınladı. Elleri çırpmaya başladı.

"İşte aradığım adam sensin Asi. Sen benim Toygar'a karşı kullanacağım köstebeğim olacaksın. Toygar'ı yok etmeme sen yardım edeceksin.

Bu kadın resmen Toygar'ı ortadan kaldırmaktan bahsediyor. Toygar sen böyle nazik bir kadını bu hale çevirdin ya. Helal olsun!

"Size bu konuda yardım edemem Ayla hanım. Ben bu işleri artık bırakmak istiyorum.

Asi Koruma (Tamamlandı)Där berättelser lever. Upptäck nu