4.Bölüm:Geçmiş

60.4K 2.5K 155
                                    

Multimedya:İmpala

"ASİ KORUMA

"Bittin kızım sen!

Resmen öküz böğürmüştü. Neyseki tam zamanında eserimi yetiştirmiştim. Yerdeki silaha doğru eğilip hızla aldım ve seri hareketle havaya doğrultarak Toygar'a döndüm. Silahı tam ona doğrultmuştum. Toygar inanamaz bir şekilde  bana bakarken peşinden soluk soluğa içeriye giren korumalarda aynı ifadeye bürünmüştü. Dudaklarım iki yana kırılırken konuşmaya başladım

"Sen geç kalınca bebeğinle birazcık ben oynayayım dedim Yılmaz. Ayyy ne kadar güzel bir oyuncak bu böyle.

Resmen sinirden kıpkırmızı kesilmişti. Bu sefer Toygar'ın damarına iyi basmıştım. Ben Toygar'a silah doğrultmaya devam ederken korumalar da bana silahlarını doğrultmuşlardı  ve şuanki tek hedefleride bir an önce beni gebertmekti. Bende silahımı indirmeden Toygar'a nişan almaya devam ettim.

"İndirin silahları ve garajın kapısını kapatıp çıkın. Şu işe yaramazıda götürmeyi unutmayın. Bir daha gözüm görmesin onu.

Toygar'ın böğürmesi garajda yankılanmıştı. Toygar bu halleri kahkaha atmama neden oldu. Böyle bir zevki bir daha tadamazdım. Korumalarda başta itiraz edecek gibi olsada Toygar'ın bakışları susmalarına neden oldu. Korumalar silahlarını indirip koca oğlanıda alıp garajdan çıktılar. Toygar'la başbaşa kalmıştık. Toygar'ın altında gri eşofman ve üzerindede lacivert bir tişört vardı. Onu ilk defa böyle rahat görüyordum başka bir zamanda başka şartlarda karşılaşmış olsaydık belkide onu bu haliyle fazlasıyla çekici bulabilirdim ama şuan bu durumdan çok uzaklardaydık. Bende adil davranmak adına silahı fırlatıp attım.

"Ödeştik Yılmaz. He ama yok illa gel birbirimizi kaşıyalım dersen olur, gel kaşıyalım.

Toygar parmaklarını büküp çıtlattı. Bende boynumu sağa sola doğru büktürdüm. Toygar'da bende birbirimize yakınlaşana kadar adımlarımızı attık. Aramızda sadece 1-2 metre kala durduk.

"Benimle kimse ödeşemez. Kimse benden intikam alamaz. Bunu bilsen iyi edersin.

Toygar beklemediğim biranda kafasını kafama geçirdi. Ne olduğunu anlamadan anlımın zonklamasıyla kıçımın üstüne düştüm. Toygar ayakta zalimce sırıtarak duruyordu. Emekleyerek geri geri gittim. Yerde mutlaka alet edavat olmalıydı. Toygar'ın araba tamiratında kullandığı aletlerle doluydu tüm yer. Kahretsinki hiçbiri ortada görünmüyordu. Arkamdaki üstü açık yeşil renkli vosvostan destek alarak ayağa kalktım.

"Farklılıklar iyidir Toygar'cım. Hem senin bana teşekkür etmen lazım. Baksana İmpala'na yaptığım tasarım çok hoş bence.

Adamın üstüne çok gidiyordum. İyice dellenip üstüme koşarak geldi. Hayvan yumruklarını rasgele vücuduma geçirmeye başladı. O vurdukça ben kahkaha atıyordum. Toygar'a karşılık verebilecek halde değildim. Adam çok çok güçlüydü. Karnıma yediğim darbeyle iki büklüm oldum. Kurşun yarama vurmuştu ve dikişlerim daha iyileşmemişti. Beyaz tişörtüm anında kırmızıya bulanmıştım ve karnıma saplanan ağrıyla çığlık atıp yere kapaklandım.

"Daha dikişlerim duruyor öküz, yavaş gelsene.

Yerde iki büklüm kıvranıyor ve ağzıma ne geliyorsa saydırıyordum. Toygar karnımın üzerine çıkıp oturdu. Öküz yemiş yemiş sıçmamış. Bu adama fit değil fil derim. Dışardaki fit görünümün altında meğerse fil varmış. Kollarımı başımın iki yanında tek eliyle tuttu. Çırpınıyordum, debeleniyordum ama nafile...

"Yuh. İn üstümden fil. Ahhh!!!

"Düzgün konuş! Senin gibileri iyi tanırım kızım ben. Sana az bile bunlar. Eminim Kemal'den benim attığım dayaktan fazlasını yemişsindir.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now