14.Bölüm:Çift Travesti Vakası

32.5K 1.7K 69
                                    

Multimedya:Toygar

  Vote ve yorumları unutmayalım Kapan sakinleri :D
   
  3-4 saat önce Toygar'dan

     Kapan'da ilerlerken bu gece Halis'in yine ne haltlar karıştırdığını  merak ediyordum. Halis'i çok uzun yıllar tanıyordum ve onu yıllardır baba yerine sayardım. Ama bu Halis'in pisliğin teki olduğu gerçeğini değiştirmezdi. Adam senelerdir Asi'yi çok severmiş gibi durup kızın arkasından yapmadığı pislik bırakmamıştı. Bu kendini zeki sanan şahsiyet Asi'de yıllardır Halis'e kanmakta. Bu gecede Asi'nin başına çorap öreceğe benziyordu.

   Halis'in odasının önüne geldiğimde kapıyı çalmadan daldım. Koltuğunda yayılmış etrafa neşeyle sırıtan Halis'i görünce bir kez daha Halis'i bu kadar neşelendiren pisliği merak ettim. Odada Halis ve benden başka birbirinin kopyası iki sarışın vardı. İkizler Halis'in karşısında yanyana oturuyorlardı. Bende onlara yaklaşarak karşılarına oturdum.

     "Hoşgeldin Toygar.

    Kafamı sallayarak Halis'e selam verdim ve merakla ikizleri incelemeye başladım. Biraz dikkatle ikizleri incelediğimde boğazıma oturan yumruya engelle olamadım. Boğazımı temizlemeye çalıştım ve ikizleri biraz daha inceledim. Nerdeyse benim kadar uzun ve iriydiler ki bu bir kıza göre çok zordu fakat zaten bunlarından kız olduğu söylenemezdi. Çünkü karşımda bir çift travesti bulunmaktaydı. Zaten her dikkatli adam bir kaç saniyede karşısındakilerin kız olmadığını anlardı.

    "Kızlar nasıl Toygar?

    Halis'in alaylı ses tonuna içimden küfürler yaydırarak bakışlarımı ikiz bozuntularından çekip Halis'e döndüm. Ne iş manasında kaşlarımı oynatarak kızları gösterdim. Halis ellerini başının arkasına alarak koltuğa iyice yayılıp mayışarak cevap verdi.

    "Asi'ciğimin bu geceki arkadaşları.

   Gözlerim resmen yuvalarından çıkacaktı. Bu adam çıldırmıştı. Asi'nin karşısına bunları çıkarmakta neyin nesiydi. Bir mucize olmadığı müddetçe Asi'nin bu ikizler karşısından kazanması imkansızdı.  Yumruklarımı sıkarak dişlerimin arasından sinirle konuştum.

    "Sen ne yaptığının farkında mısın Halis. Asi'nin kazanması imkansız.

    Halis alayla gülmeye başladı. Şerefsizin zaten istediğide buydu, ama neden? Bu gece Asi'nin orda sağ çıkması bile mucize gibiydi. Halis hiç beni takmadan koltuktan kalkıp ikizlerin arkasına geçip omuzlarını sıvazladı.

    "Hadi hazırlanmaya kızlar. Bu geceden sonra Kapan'ın yeni gözdesi siz olacaksınız.

     Halis'in beni takmaması beni çıldırtırken üstüne birde Asi'yi bu kadar çabuk gözden çıkarması ağzımı açık bırakmıştı. Herkese karşı Asi'yi kollayan adam aslında gerçekte ondan nefret eden (nedenini bilmediğim), pislik bir adamın tekiydi.

    İkizler odadan çıkar çıkmaz Halis yüksek sesle kahkaha atmaya başlamış ve bu gerilen sinirlerimin tuzu biberi olmuştu. Masaya ellerimi sertçe indirdim ve dişlerimin arasından konuşmaya devam ettim.

    "Halis bu rekabette eşitlik nerde? Asi'yi kendi ellerinle yenilgeye gönderiyorsun.

     Halis'in kahkahası anında kesilmiş ve en az benim kadar sinirlenmeye başlamıştı. Kasılan çenesi ve ateş saçan gözleriyle beni boğacak gibiydi. Aramızdaki masadan arı onun üzerine eğilmiş, onu tehdit ediyor duruyordum. Halis oturduğu koltuğunda dikleşip boğazını temizledi. Ses tonunu benim aksime gayet sakin ve yumuşak çıkmaya başladı.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now