30.Bölüm:Kocabeyler

26.7K 1.3K 75
                                    

Multimedya:Asi

Karşımdaki ayaklı boy aynasında 1 aylık çöküşümü incelemeye başladım. Ellerimle çökmüş ve morarmış göz altlarımı çekiştirmeye başladım. Her zaman etine dolgun olan ben bir deri bir kemik kalmış vaziyetteydim. Yanlamasına dönüp küçülen kalçama baktım. Vücudumun her santimetrekaresi çökmüştü ve her zaman seksi bulduğum vücudum resmen tahtaya dönüşmüştü. Yüzümdeki ellerimi aynaya doğru uzattım ve aynadan arı kendimi süzmeye devam ettim. Ayna parçalarından nasibini alan kollarım artık iyileşmişti fakat sağ kolumdaki büyül yara izi kendini fazlasıyla belli ediyordu. Doktorum estetik dikiş atıklarını fakat sağ kolumda fazlasıyla derin olan yaranın izini kalacağını önceden söylemişti. Yaraya parmağımla dokunmamla o anlara dönmem bir olmuştu. Toygar'ın pişmanlık duymadan beni kollarımdan tutup dışarıya sürüklemesini asla unutmayacaktım. Eski anılarım artık hüzünle değil nefretle zihnime doluyordu.

   Ellerimi sinirle yumruk yapıp makyaj masamın üzerindeki ince kolları dirseklerimde biten krem çeketimi giydim. İyice uzamış ve yıpranmış saçlarımı gevşek bir biçimde topuz yapıp tel tokayla tutturdum. Önüme düşen bir kaç tutamı kulağıma şıkıştırdım. 1 ay sonra ilk defa dışarı çıkacaktım ve biraz makyajın bana iyi geleceğinden emindim. Hafif bir gündüz makyajı yapıp güneş gözlüğümü saçıma taktım. Cüzdan ve bir kaç gereksiz ıvır zıvırıda kol çantama atıp odamdan çıktım. Her sabah olduğu gibi annem yine masayı donatmıştı. Sesli bir ıslık çalıp annemin ton ton yanaklarına suluca öptüm.

    "Gülsüm sultan yine döktürmüş.

   Masaya oturmadan ellerimi hemen ıspanaklı böreklere daldırıp koca bir dilimi ağzıma attım. Masanın baş köşesinde oturan babam ve hemen diğer taraflarda oturan kızlarla annem ağızları açık bana bakıyorlardı. Onların bu haliyle lokmamı zorla yutup kollarımı iki yanımda açtım.

   "Hey! Uyanın gençler.

   Kızlar 1 ay aranın ardından sonra eski halime kavuşmanın mutluluğuyla hemen masadan kalkıp sarıldılar. Yağlı dudaklarıyla yanaklarımı öperken bende aynı işlemi onalara uyguladım. Babam ve annemde şoktan çıkmış yüzümdeki gülümsemeyle onlarda neşelenmişlerdi. Kendimi fazlasıyla boşlamış ve kendimle birlikte ailemide üzmüştüm ama artık toparlanmalıydım. Kızlar tekrardan yerlerine geçerken bende bir dilim böreği daha mideme gönderdim.

    "Kızım oturda yesene.

    "Olmaz annecim daha fazla oyalanırsak işe geç kalacağız, öyle değil mi babacım?

   Babama kaş göz yaparken babamın kaşları çatılmıştı. Bu çatılmanın sebebi 1 ay önce verdiğim bu işlerden uzak durma sözüydü ama işte sözümü tutamıyordum. Bu işlerden zamanında kurtulmak isterken aslında halimden gayette memnun olduğumu eve kendimi kapattığımda anlamıştım. Üstelik her şey eskisi gibi olmayacaktı, değişen çok şey vardı. Bir kere patron babamdı ve Kapan değil Anime yeni mekanım olacaktı. Anneminde kaşları çatılırken kızlardan itiraz sesleri yükselmeye başlamıştı.

    "Bayanlar sakin olun. Sadece bu günlük babamla gidecem. Hem bana da değişiklik olur, fena mı?

   İtiraz sesleri kesilirken babam boğazını temizleyip ayağa kalktı. Sanırım doğru yerden oynamıştım. Çünkü yumuşayan yüz ifadeleri bunu açıkca ortalığa seriyordu. Babam önden ilerlerken bende mesajı alıp peşinden tıpış tıpış ilerledim. Babam biran durdu ve arkasına döndü. Kızlara bakarak öksürdü ve kızlar gülerek masadan kalktılar. Adeta koşturarak babamın yanına gelirken babam eğilip yüzünü açığa çıkardı. Babamda halinden memnun gülümserken her zaman ki serenomi başladı.

Asi Koruma (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin