3.Bölüm:Asi Koruma

80.9K 2.7K 293
                                    


  2 hafta sonra

"Abla hadi kahveler pişti.

Burnuma Türk kahvesinin eşsiz kokusu dolmuştu bu kokuya bayılıyordum. Her sabah aç karnına kahvemi ve sigaramı içmesem rahat edemezdim. Aynada kendimi kontrol ettim lacivert pantolon takımım üstüme oturmuştu kalçalarım çok dolgundu pantolon daha da sıkı, yuvarlak göstermişti. Lacivert blazer ceketimi aşağı doğru çekiştirdim. Saçlarımı ensemde topuz yapmıştım. İlk defa bu kadar sofistik görünüyordum. Her zaman sokak kaçkını gibi giyinmeye alışıktım tabi.  Her şeye yeni başlangıç yapan ben. Kızların yanına, mutfağa gidip oturdum.

"Günaydın canlarım. Kahve harika kokuyor kızlar.

Kızlar ağızları açık bana bakıyorlardı. Yeşil ve mavi gözler kocaman olmuştu. Masanın üzerindeki sigara paketinden bir dal alıp yaktım sigarayı içime çekerken ilk konuşan Elif olmuştu.

"Abla çok tatlı olmuşsun.

Duman boğazıma sıkışıp kaldı öksürmeye başladım. Ben ve tatlı olmak?! Üçümüzün içinde en çirkin hep ben olmuşumdur. Kızlar çok güzellerdi fakat ben? Dilek sırtıma vurup bir bardak su uzattı suyu hemen içtim. Dilek, Elif'i onaylayıcı sözler söyledi.

"Bu takımı alırken sana bu kadar yakışacağını düşünmemiştim. Gerçekten muhteşem olmuşsun ablam. Sana bir kaç tane daha takım almalıyız. Bundan sonra malum iş kadınısın.

Nadir anlarda utanırdım ve bu o anlardan biriydi. En iyisi konuyu kapatmaktı. Fincanıma uzanıp sıcak bir yudum aldım. Bol köpüklü kahveler... Şekersiz, sert, acı tat. Immm...

"Dilek evlenecek kız olmuşsun. Ellerine sağlık harika olmuş.

Dilek suratını asıp dil çıkardı.

"Off abla ya. Konuyu değiştirmek için bula bula bu lafımı buldun. Yemiş gibi yapacam ama yemedim haberin olsun.

Elif kıkırdayarak bizi izliyordu. Dilek'i duymamazlıktan gelip sigaramdan bir fırt daha aldım ve olanları düşünmeye başladım. Aradan tam 1 hafta geçmişti. Yaralarımın çoğu iyileşmişti. Vücudumda belli belirsiz çürükler ve kaburgalarımdaki çatlaklar kalmıştı. Bu günse ilk iş günümdü. Ayla hanımın şöförü, koruması ve sekreteri olacaktım. Kadınla tüm gün çalışacaktım. Dün müştemilata taşınmıştık. Müştemilat küçük fakat şok şirin bir yerdi. Bizimle beraber evin diğer yardımcıları olan Melek abla, eşi Sedat abi ve kızları Yıldız'la birlikte yaşıyorduk. Sedat abi evin bir nevi kahyası ve bahçivanı yaşıyor​. Melek ablaysa mutfak, Yıldız'sa temizlikle ilgileniyor. Melek abla ve Sedat abi 60'lı yaşlarda kızlarıysa 40'lı yaşlarda dul bir kadındı. Kendi halinde bir aileydi.

Ben kahvemi, kızlarda kahvaltısını bitirip hemen odamıza geçtik. Masmavi duvarları olan bir odaydı. Güneş ışığının hepsi odaya doluyordu. Odada çift kişilik ve tek kişilik birer yatak vardı. Kızlar birlikte çift kişilikte bense tek kişilikte uyuyordum. Tamam her şey muhteşem değildi ama en azından yeni hayatımıza iyi bir başlangıçtı. Duvarlarımızla aynı renk olan yatak örtüsünün üzerine oturdum. Kızlarda odada bulunan yeşil ve turuncu renklerdeki puflara oturdular.

"Kızlar 1 ay sonra okullar açılıyor ve en kısa sürede okul işlerinizi halletmem gerek. Önceki okulunuza tekrardan kaydınızı yaptıracağım. Ayla hanım ikinizinden okul masraflarını karşılayacak ve burs verecek. İkinizde bu yıl sınava gireceksiniz, o yüzden en yakın zamanda dershane ve özel dersinizi halledeceğim.

Kızlar kafalarını sallayıp onayladılar. Kızları özel okula gönderiyordum. Elif başarılı bir öğrenci olduğu için burslu okuyordu. Dilek'in başarılı olduğu söylenemezdi bu yüzden onu paralı gönderiyorduk ama artık Ayla hanım sayesinde yükümüz azalmıştı.Dilek'in bu yıl çalışmasına gerek yoktu, eskiden günde 16 saat çalışırdım, şimdi ise 12 saatten az. Üstelik 2 katı fazla para alıyordum ve artık Sarı Kemal gibi bir adama paramı kaptırmayacaktım. Odanın içindeki beyaz dolaptan silahımı alıp belime taktım. Silahı iyice belime yerleştirip ceketimin altındaki krem renkli askılıyı silahın üzerine indirdim.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now