13.Bölüm:Daha Asi ve Daha Öfkeli

36.7K 1.6K 46
                                    


Oy vermeyi ve yorumları unutmazsak sevinirim

"Oha kızım be. Şimdi ciddi ciddi Toygar seni dağ başında bir başına bırakıp gitti.

Selinlerde kaldığım yalanımı yakalatmama adına Selin'e sadece Toygar'ın beni dağda bir başıma bıraktığını ve kızları endişelendirmemek söylediğim yalanı anlattım.

"Aynen öyle oldu valla. Heleki iyi adamlara denk geldimde, görsen çok iyi insanlardı. Hatice ablayı bir gün mutlaka tekrardan görmeye gidecem.

Sabah mesaiyisi henüz başlamamıştı ve Selinle 3 gündür yapamadığımız dedikodunun dibine vuruyorduk. Toygar henüz gelmemişti ve bende Ayla hanımı bekliyordum. Toygar'la geçirdiğim 3 günü raporu raporuna Ayla hanıma anlatmak zorundaydım. Sonuçta kurtuluş anahtarlarımdan birisi bu kadındaydı. Kadın önümdeki en büyük engeli, Toygar dingilini kaldıracaktı.

"Aaa bak senin tabirinle Kızıl Kraliçe geldi.

Selin'in uyarısıyla hemen toparlanıp ayağa kalktım. Son sürat odasına giren Ayla hanımın peşinden bende odaya daldım.

"Allah aşkına hangi cehennemdesin? Koskoca 3 gün boyunca bana tek bir bilgi getirmedin ayrıca cuma ve cumartesi günü işe gelmemeni saymıyorum bile.

Anlaşılan Ayla hanım sabah sabah bütün sinirini bana bilemiş ve benide bundan payımı almadan bırakmayacaktı. Kızıl Kraliçe öfkeyle koltuğuna oturup konuşmam için parmağıyla işaret etti.

Ne olup ne bittiyse tüm çıplaklığıyla her şeyi anlattım. Ayla hanım uyuşturucu alış-verişini duyduğunda ağzı iki metre açık kalmıştı. Tabiki ona Rıza'ya yaptıklarımı anlatmadan, es geçtim. Birde benim yaptıklarımı duysa kadın Toygar'dan önce beni bitirirdi.

"Bana kanıt gerekli Asi, kanıt. Laf kalabalığına ihtiyacım yok benim. Biran önce bana Toygar'ı bitirecek belgelerle gel.

Ayla hanım saçlarını çekiştirerek iyice piskopata benzemişti. Bu Yılmazlar gerçektende korkutucu tiplerdi. Ayla hanım kafasını masaya gömüp konuştu.

"Toygar gelmeden yerine geç ve bana kanıt bulmadan gelme Asi.

Görmeyeceğinden emin olduğum için ağzımı yamultup Kızılı yansılamaya başladım. Tabi seslice söylemeye götüm yemediği için hemen hareketimi kesip cevap verdim.

"Tamam efendim. En kısa zamanda size kanıtlarla gelecem. Bana güvenebilirsiniz. İyi günler Ayla hanım.

Topuklarımın üstünde dönüp hızla odadan çıktım. Sabaha fazlasıyla gergin ve stresli bir başlangıç yapmıştım. Oyalanmadan kanıtlara ulaşmalıydım. Ama Toygar yanımdayken yaptığı işlerde arkasında onu ele verecek izler bırakamazdım ki. Başka başka bir şeyler düşüp bulmalıydım. Kafamdaki bir ton düşünceyle bilgisayarın başına geçip satış mağzalarıyla ilgili gider listelerini incelemeye başladım. Bu süre içinde Toygar şirkete gelip odasına geçmişti. Telefonumun titreşimiyle dikkarimi bilgidayardan ayırıp telefona çevirdim.

'Öğlene hazır olun hanımlar bu yakışıklı genç size yemek ısmarlayacak ;)

Çağlar'ın mesajıyla kendi kendime sırıttım. Bu çocuk fazlasıyla sevimli bir şeydi ve onun gibi bir dosta sahip olduğum için şanslıydım. Sırıtmama devam ederken telefonuma bir mesaj daha gelmişti.

'Bu arada sana darıldım şekerim. Dağ başındaki maceralarını senden duymak isterdim.

Anlaşılan Selin yememiş içmemiş dakkasında Çağlar'a her şeyi anlatmıştı. Telefona hızla bir şeyler yazıp Çağlar'a gönderdim ve resmen gönderdiğim mesajla birlikte rahata erdim.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now