15.Bölüm:Yalanım Batsın Yalancıyım

36.9K 1.9K 80
                                    

Lütfen yıldıza basmayı ve yorumu unutmayalım.

Bu zaman kadar hiç düşünmeden ezdiğim bütün böcek kardeşlerimden özür diliyorum. Allahım bu nasıl bir eziyettir?  Dünki izbandutlar resmen suratımda horon tepmiş yüzümün her bir noktası acı bir isyan içindeydi. Yattığım leş kokulu çekyatta suratımı eşkiterek göz kapaklarımı açtım.

"Daha iyisindir umarım.

Toygar'ın samimi sesiyle yerimden sıçradım. Ahh, tabi ya!! Kafa balon olunca tabi, kafa gidip gelip...  Adam dün resmen Halis'i karşısına alıp ringe daldı. Birde o çok güvendiğim, baba saydığım Halis'in sahtekarlığını ortaya döksün. Bende leyla leyla unutayım. Toygar'ın samimiyetine içten tebessümle cevap verdim.

"Üzerimde koca bir fil horon tepmiş gibi hissetsemse sihirli eller sayesinde taş gibiyim patron.

Konuşurken bir yandanda ellerimle burnumu işaret ediyordum. Toygar iltifatıma karşı gülmeye başladı. Kafasını sallayarak onayladı. Bu adam niye hep gülmüyordu ki. Keşke her saniye böyle sevimli noel babalar gibi olsa. Dün geceki kahkahaları hala kulağımdaydı.

"Artık burdan çıksak iyi olacak. Senin tabirinle evdeki şeytanlar beni bekliyor.

Toygar keyifli bir şekilde ayağa kalktı. Bende peşi sıra ayağa kalkıp çantamı aldım. Odadan çıktığımız dakikadan Kapan'ın çıkışına kadarki mesafede ne kadar insanla karşılaştıysak herkes başını eğip ikimizi de selamlıyordu. Toygar'da bende gerilmiş bir vaziyette koridorlarda ilerliyorduk.

"Sence şuanda Halis hakkımızda ne düşünüyordur.

Toygar sorumla beraber önümde durup sırıtarak bana döndü. Çevremiz hala bizi selamlayan insanlarla doluydu.

"Tüm Kapan'ın gözleri önünde canlı canlı karnımızı yarıp bağırsaklarımızı ibreti alem etmeyi düşünüyordur.

Toygar'ın rahatlıkla söylediği şeyler tüylerim ürpermesine neden olmuştu. Düşüncesi bile berbattı fakat bir şey belli etmeden omuzlarımı silkip bende sırıttım.

"O zaman o bizi yarmadan şurdan çıksak iyi olur.

Toygar beni eve bırakmış ve bu günlük izin vermişti. Evin kapısına geldiğimle tereddütle bekledim. Bu halimi nasıl açıklayacaktım? Kızlardan daha büyük bir sorun vardı: Melek ablalar. Derin bir soluk verip zile bastım. Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi. Ve yedinci saniyede güler suratlı bir Yıldız abla. 9. saniyede şok geçiren bir Yıldız abla. Yaklaşık 2 dakika sonra koluma yapışıp beni eve tıkan bir Yıldız abla.

"Kız Allah seni bildiği yapsın. Ne bu halin? Vah vah... Kız doğru söyle tecavüze mi uğradın? Kim o ırz düşmanı? Ben bildiydim zaten senin böyle gece gece evden gitmelerini.

Yıldız ablanın tam 2 dakikada yazdığı hikayeye ağzım açık kalmıştı. Taramalıya bağlayan Yıldız ablanın ağzının ellerimle kapayıp susturdum. Gözlerini pörtletip bana bakan Yıldız ablayı salona çekiştirip koltuğa oturttum.

"Bak ablam şimdi elimi çekeceğim fakat beni dinlemeden taramalıya bağlamayacağına söz ver.

Yıldız abla kafasını salladı. Ellerimi yavaşça Yıldız ablanın ağzından çekip kendimi sorguya hazırladım. Yıldız abla gözlerini kırpıştırıp merakla diyeceklerimi bekliyordu. Haydi bakalım yürü Asi. Kıçından her türlü yalan uydurmakla ödüllendirilmiş kızsın sen.

"Şimdi ablacım, dün gece uyuyorum bir uyandım benim telefon ısrarla çalıyorda çalıyorda. Baktım kim arıyor diye.

Yüz mimiklerimi kullanarak yaptığım hareketlerle kendime gülesim geliyordu. Yıldız ablada pür dikkat bana odaklanmış ağzımdan çıkacak olan her kelimeyi merakla bekliyordu.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now