21.Bölüm:Vahşet

30.2K 1.5K 212
                                    

@ReyhanDemirta(her bölümde yanımda olan okuyucum:*)

Dudaklarımdaki hain sırıtmamı durduramadan yürüyordum. Kendimi hissetmediğim kadar hilebaz, kurnaz ve tehlikeli hissediyordum. İnsanlar beni gözlerinde fazlasıyla küçültüyorlardı ve bunun ne kadar yanlış bir karar olduğunu onlara ispatlıyacaktım.

"Senden gerçekten korkulur.

Yanımda benden kalır yanı olmayan haince sırıtan adama döndüm. Konuşurken kulağıma eğilerek konuşmuş ve yakınlığımız hoşuma giderek ona kocaman gülümsememi gönderdim.

"Aferim sana.

Elimi uzatıp Toygar'ın yanağını sıktım ve anında Toygar'ın çatılan kaşları belirdi. Yanağındaki elimi refleksle tuttu. Ben elimi indirmesini beklerken o öylece elimi yanağında tutarak kolidorda dikilmeye başladık. Aptal aptal birbirimize bakarken öksürük sesi duyduk. Toygar'la hemen ellerimizi birbirimizden çekmiş karşımızdaki adamı süzüyorduk.

"Abi, Halis baba sizi bekliyor.

Toygar tek elime etmeden adamı itekleyip Halis'in odasına daldı. Bende hayvanlığına gözlerimi devirip aynı şekilde biraz önce öksüren adamı itekleyip odaya daldım. Ne var yani? Toygar'la takıla takıla ona benzemem suç muydu? Halis asık suratıyla masasına oturmuş sinirli bakışlarını bana yöneltiyordu. Bende kocaman sırıtarak Halis'in karşına oturdum. Toygar, Halis ve ben üçgen oluşturmuş bir şekilde oturuyorduk. Halis sinirle otururken Toygar oturduğu yere her zamanki yayılma moduna geçmiş. İyice sandalyeye yaslanıp köy ağası modunda bacağını kırıp diğer bacağına koymuştu tek eksiği elinde tespihiydi. Bende kocaman sırıtarak Halis'e döndüm.

"Seni öldürmeden o ağzını kapasan iyi olur Asi.

Halis bana bayağı delirmişti anlaşılan. Halis'in laflarına aldırış etmeden sırıtmaya devam ettim, hatta oturduğum yere bende Toygar gibi yayıldım ve rahatlığımı oldukça belli ederek konuştum.

"Kendimi sana afettirme yolunu buldum patron.

Halis kaşlarını dahada çattı. Lafı uzatmadan konuya dalsam iyi olacaktı.

"Kemal'i bu gece kafese tıkıyoruz ve sende patron Kemal'le istediğin gibi oynuyorsun.

Halis'in çatılan kaşları anında havaya kalktı ve kocaman sırıtmakta olan Toygar'la beni süzdü. Halis, Toygar'a dönüp sorar gözlerle baktı. Toygar'da omuz silkti ve bana bakarak konuşmaya başladı.

"Karşımızdaki küçük şeytan Kemal'i buldu ve bu gecede tuzağa düşürmeye kararlı Halis.

Toygar'ın bana şeytan demesini aldırmadan yerimden zıplayarak kalktım. Ellerimi çırptım. Toygar'da benim ayağa kalkmamla yerinden kalktı. Halis hala anlamaz şekilde ikimizi incelerken belimdeki ellerle biran kasıldım. Toygar belimden itekleyerek odadan çıkmamız gerektiğini belli etti el mahkum bende odadan çıktım.

Dün Gece

"Sen yine kafayı yemişsin. Sana o herifle görüşme yok demedim. Sen dur ama elime geçirim... Ebesinin ebesine kadar yolu var.

Erkekler ve egoları. Toygar hala Kemal'in ona kazık atmasını yedirememesinden dolayı bunalım sendromundaydı. Onun bu hallerine ofladım. Maçtaki şovumdan sonra Toygar hemen odama gelmişti ve ben daha onun konuşmasına izin vermeden Kemal'le bulaşacağımı ve arabaya ihtiyacım olduğunu söylemiştim. Toygar'da Kemal adını duyar duymaz söyleyeceklerini unutmuş ve bam. Birlikte Kemal'le bulaşmaya gidiyorduk. Ama napıp edip Toygar'la Kemal'in görüşmesini engellemeliydim. Yoksa Kemal beni hemen yumurtlardı.

Asi Koruma (Tamamlandı)Where stories live. Discover now