Zmrtvýchvstání

108 8 2
                                    


   Všem pozůstalým čtenářům se hlásí zahanbená spisovatelka, jež zanechala svůj milovaný příběh pozastavený po neskutečné tři měsíce, aniž by se začervenala. 

   Pokud si vzpomínáte, podobná situace rovněž nastala před necelým rokem - což mi připomnělo blížící se 1. narozeniny Cursed Moonu. Třebaže jsem byla rozhodnutá zanechat osudy Terezy a Dereka ještě po nějakou dobu uschované v prozatimně zapovězeném šuplíku, jakmile jsem po letech zabrousila sem - na Wattpad - a vzpomněla si, jak významně 17. kapitola skončila, nedalo mi to. Přemohl mne stesk po psaní, uvědomila jsem si, že mi chybí to odreagování a natěšení, které jsem pociťovala během aktivního publikování... 

   Tudíž vám s radostí oznamuji, že tímto víkendem počínaje obnovuji aktivitu. Naštěstí se šílené období ve škole drobet uklidnilo, což by mohlo znamenat, že budu mít více prostoru pro psaní. (Ačkoliv v mém případě se jedná především o chuť, nikoliv o čas...) S největší pravděpodobností začnu vytvořením nového obalu knihy - na mou chabou obranu mohu uvést, že ve chvílích, kdy jsem nechala svůj místní profil ladem, jsem se zdokonalila v editování; pokusím se nový kabát příběhu udělat co nejoriginálnější a nejtématičtější. Těžko říct, kdy se mi podaří přidat 18. kapitolu - jak se znám, nebudu spokojená, dokud nepřesáhnu hranici 3000 slov, přičemž jednoduchosti popisování nedám šanci -, nicméně jsem šťastná, že mohu s velkou pravděpodobností ohlásit svůj návrat. Rovněž si plánuji udělat maraton, rekapitulaci, abych se znovu dostala do nadpřirozeného světa, jehož se Tereza stala součástí. Možná bych vám doporučila učinit něco podobného, minimálně ve zlomových konečných kapitolách, jelikož tři měsíce jsou skutečně tři měsíce. :) 

   Abych vás alespoň trochu naladila - prozradím, že se v přicházejících kapitolách můžete těšit na další dávku akce, ačkoliv ne až takové, jakou jsme zažili v 15./16. kapitole, (stále se jaksi nedokážu vzpamatovat ze skutečnosti, že nás Peter opustil) nečekané zvraty, nadpřirozené bytosti vlastní tvorby... 

   Myslím, že mého ospravedlňování a vyzrazování plánů už bylo dostatečně. Budu opravdu ráda,  když se mezi vámi najdou tací, kteří mi budou ochotni odchod odpustit, a budou s Terezou a Derekem prožívat další dobrodružství. Tak... snad se brzy uvidíme u 18. kapitoly! 


S láskou

Forsaken Crescent

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cursed MoonWhere stories live. Discover now