17.

204 13 2
                                    

Upozornění; 15+ !


Pochopila jsem Derekovy úmysly už ve chvíli, kdy se po jeho obličeji roztáhl široký, nebezpečný úsměv. Velmi dobře jsem si uvědomovala, že tento moment brzy nastane. Přesto jsem se však nekontrolovatelně roztřásla, když jsem pozorovala jeho kradmé pohyby. Zatímco zamykal dveře do našeho pokoje, neohrabaně jsem se vyškrábala z postele a vydala se na druhou stranu místnosti. Nervózními prsty jsem uchopila jemnou látku záclon a přetáhla ji přes okna, zatemňujíc tak už poněkud šerý prostor.

Tváří jsem se otočila k Derekovi, který ledabyle pokládal zdobený měděný klíč na noční stolek. Vzhlédl ke mně svýma pobavenýma akvamarínovýma očima, měříc si mou postavu od neupravených vlasů po nohavice příliš dlouhých tepláků. Připadala jsem si jako nahá, když jsem nejistě přešlapovala z nohy na nohu a hrála si s rukama.

Vycítila jsem, že je má nervozita viditelná, když v jeho hlase zazněl chlácholivý tón. "Pojď sem."

Natáhl ke mně prsty a mé nohy se pohnuly k němu, abych přijala jeho gesto. Polkla jsem svou úzkost, zatínajíc zuby, a přinutila se k povrchovému klidu. Derekova paže se jemně obmotala okolo mých zad, přitahujíc si mě blíž.

"Ty máš strach," konstatoval znepokojeně, když jsem k němu zvedla pohled. Jeho výraz přestal být sebejistý, okamžitě se změnil v ustaraný.

Než jsem stačila pohotově zaprotestovat, umlčel mě všeříkajícím vyklenutým obočím. Nechala jsem své pootevřené rty klesnout do nešťastného úsměšku, pokládajíc si dlaně na jeho hrudník. Nedokázala jsem se zbavit nepříjemných vzpomínek na večer, kdy jsme se poprvé milovali. Ačkoliv se škrábance na mých zádech po několika dnech zacelily a píchání v podbřišku odeznělo, stále jsem v sobě měla zakořeněnou tu bolest, která doprovázela celý proces. Bylo obtížné zbavit se špatných dojmů během probíhajících pár minut, ať jsem chtěla sebevíc.

"Nebude to bolet, Terezo," řekl po chvíli ticha. Nepřemlouval mě, nenaléhal, jednoduše se pokoušel rozehnat chmury, jež ovládly atmosféru. "Byl jsem opilý, neurvalý, vůbec jsem nemyslel na svou nepřiměřenou sílu. Omlouvám se za... to utrpení, které jsem ti způsobil. Přísahám, že se budu kontrolovat."

S nepředpokládanou něhou mi odstranil vlasy z obličeje, přičemž obě jeho dlaně zůstaly přiložené na mých tvářích. Nepřestával monitorovat mé výrazy pohledem, zatímco se velmi opatrně sklonil k mým rtům. Pocítila jsem, jak se mi začínají podlamovat kolena, když ovál můj obličej svým omamným dechem.

Pochopil můj trans jako němý souhlas. Soustředěně zavřel oči, tisknouc své rty na ty mé. Přestože celým mým tělem proběhl elektrický proud, nebyla jsem schopná jakékoliv reakce. Stála jsem v jeho náručí jako přikovaná, ruce netečně položené na jeho prsou. Nedokázala jsem své chování opodstatnit; nedovedla jsem poručit svým svalům ke spolupráci.

Přestože jsem nezareagovala, jedna jeho paže obkreslila křivku mých zad, než nejistě vklouzla pod nepřilnavou halenku. Cítila jsem, jak mi v místě jeho horkého dotyku vyrazila husí kůže, která se postupně rozlévala po celé ploše, jíž se dotýkal konečky prstů. Nenechal se odradit mou chladnou netečností; jeho rty se neúnavně pohybovaly proti těm mým, snažíc se je vyprovokovat k činu, načež se přesunuly na mé tváře, kde zanechávaly krátké, lechtavé polibky.

Povzbudivě mě svými horkými ústy políbil na nos, než odevzdaně vzdychl. Lehce se odtáhl a pohladil mě palcem po tváři. "Nemůžu tě do ničeho nutit. Zjevně bych měl znovu odemknout dveře, viď?" Snažil se mluvit bezstarostně, ale nepodařilo se mu plně zamaskovat zklamání; jeho oči viditelně pohasly. Znovu jsem dostala vztek na vlastní osobu. Uvnitř jsem cítila, že chci, ale byla jsem jako zamrznutá.

Cursed MoonWhere stories live. Discover now