2.

227 18 0
                                    

Caroline



Obrátila jsem do sebe další skleničku whisky a spokojeně se usmála nad bavícími se příchozími. S Damonem jsme se v pořádání večírků skvěle doplňovali. Navíc to byl efektivní způsob, jak seznámit Terezu s jejím novým 'bodyguardem'. Fakt, že jsem ani jednoho neviděla poblíž, mě ještě víc ujistil v tom, že Derek zapnul svou gentlemanskou stránku. Výborně, Caroline. Pochválila jsem se v duchu.

„Nerozpustíme to už?" Ucítila jsem podél svých boků Damonovy chladné ruce.

„Ale?" Usmála jsem se pobaveně. „Proč tak brzy?"

„No," protáhl. „Svůj účel tenhle večírek splnil, ne? Nikde je nevidím. Derek dokáže být milý."

„O tom silně pochybuju," ušklíbla jsem se. „Fajn, děcka, konec srandy. Padejte!" Rozpřáhla jsem ruce a vytvořila tak jakousi hradbu, kterou jsem se snažila všechny příchozí vystrnadit.

„Ne! Vždyť je teprve půl jedenácté!" Protestoval jakýsi přiopilý kluk, možná mu ještě nebylo ani osmnáct!

„Stačilo, chlape," prohlásil nekompromisně Damon a vystrčil ho ven ze dveří.

„Ale -" Ubohý král večírků nestihl ani dopovědět větu - prudce jsem mu zabouchla před nosem a úlevně se opřela o dveře.

„Konečně klid," povzdechl si Damon a přistoupil blíž ke mně.

Zahleděla jsem se do jeho zelených očí a kousla se do rtu. Kruci, tohle je vážně kus chlapa. Můj kus chlapa.

Než jsem se stihla znovu nadechnout, popadl mě do náruče a neskutečně rychle vyběhl po schodech nahoru do ložnice, kde nohou zabouchnul dveře. Usmála jsem se pro sebe. Tohle bude ještě legrace. Když mě postavil na nohy, vysmekla jsem se mu, přitlačila ho ke zdi a políbila. Zavrčel a chytil mě za zadek, než nás vyměnil, takže jsem teď byla u zdi já.

Líbali jsme se a já při tom shodila pár věcí, jako například drahou vázu nebo historickou lampu.

Povalil mě na postel a začal ze mě sundávat oblečení, stejně jako já z něj. Právě teď jsem byla lehce opilá, nic nedávalo smysl, ale tohle jako jediné ano. Zachichotala jsem se nad jeho náruživostí a políbila ho.

Líbali jsme se, dotýkali se, hladili, a pak se ozvalo jen trhání látky, když moje krajkované spodní kalhotky dopadly ve dvou kusech na podlahu.

Přetočil mě pod sebe, jeho oči se modře zaleskly a pak mě znovu políbil. Vzdychla jsem mu do úst. Sundala jsem mu trenýrky a nehty mu přejela po zádech, když naše polibky nabíraly na intenzitě. Nedokázala jsem se soustředit na nic jiného, než na jeho ruce, které se pomalu přesunuly na má ňadra.

Zapletla jsem mu ruce do vlasů a tlumeně zasténala. Potichu se zachechtal a sklonil se, aby mě políbil na pupík.

Najednou se však dveře do pokoje rozlétly, a my od sebe rychle odskočili. Popadla jsem prostěradlo a rychle pod něj skryla své obnažené tělo, bez toho, abych se zajímala, kdo vůbec dorazil.

„Je tady," zavrčel Derek a na podlahu před postelí dopadlo něco těžkého.

Damon se rychle nasoukal do kalhot a v setině sekundy přeběhl k rohu postele. Využila jsem chvíle, kdy si mě ani jeden nevšímal a rychle na sebe natáhla opodál pohozený top a tepláky. Rovněž jsem přiskočila ke dvěma mužům, abych koukala na určitě k smrti vyděšeného kluka, možná tak šestnáctiletého.

Cursed MoonWhere stories live. Discover now