33.

563 61 26
                                    

Louis

Když jsme večer s Harrym konečně po dlouhé cestě dorazili před dům kde trávil Liam s Niallem své volno byl jsem jako v jiném světě. Bylo to tu vše tak krásné a útulné. Ale hlavně mě překvapilo, když jsem ty dva uviděl, připadalo mi, že je to úplně jiný pár, než ten který před několika dny odjížděl.

Liam se na mě usmíval jako sluníčko a Niall nám hned ve dveřích hrdě ukazoval zásnubní prstýnek s diamantem. Oba byli jako vystřižení z nějakého drahého módního časopisu. A mě se z té dokonalosti až stáhl žaludek. Nechápejte mě špatně ne že bych jim to nepřál jen jsem chtěl tohle štěstí zažívat taky. Ale nechtěl jsem nic uspěchat s Harrym jsme si oba jasně řekli že nepotřebujeme žádný kus papíru k tomu, abychom byli oba šťastní.

Harry

Oba byli tak roztomilí až jsem z toho byl úplně naměkko. To co mi ale vyrazilo dech bylo když nás kluci požádali jestli jim s Louim půjdeme za svědky. Nadšeně jsem souhlasil a musel hned Nialla s Liamem obejmout a pogratulovat jim. Tohle byla prostě ta nejlepší zpráva roku.

Tohle se muselo jít zapít. Vybalování našich věcí mohlo počkat do rána. A tak nás Liam vzal do místního vyhlášeného baru Black Rose který nebyl ani nijak moc daleko a tak jsme mohli jít pěšky. Dlouho už jsem se potřeboval odreagovat a hlasitá hudba, alkohol a přátelé teď byli přesně to pravé.

Po pár skleničkách už mi bylo úplně jedno, s kým tancuju jen jsem se na všechny usmíval a bylo mi dobře.

Louis

Byl jsem po celém dnešním dni docela dost unaven, a jelikož jsem nechtěl klukům kazit zábavu tak jsem se rozhodl jít domů dříve. Harry mě sice prosil ať zůstanu ale já jsem se opravdu necítil na dlouhé ponocování a tak jsem se se všemi rozloučil a s klíčky od Liama jsem se vydal směrem k jeho domu.

Harry

Louis mě pěkně naštval. Nechápu proč tu nemohl ještě chvilku zůstat vždyť kolikrát se vám naskytne taková příležitost. Tuhle noc jsem si plánoval náležitě užít a nikdo a nic mi v tom nemohlo zabránit.

A tak ani nevím, jak jsem se v jednu chvíli ocitl na místních špinavých záchodkách líbající se s nějakým klukem s kšiltovkou a dokonale vypracovaným tělem. To byla ale bohužel taky ta poslední vzpomínka co mi zůstala v mém opilém mozku.

Niall

Celou noc jsem se snažil mít Harryho na očích, ale pak se najednou někam vytratil a já vůbec netušil, kde ho budeme takhle nad ránem hledat. Naštěstí Liam zachoval chladnou hlavu a uklidňoval mě, že Harryho určitě najdeme a že bude vše v pořádku.

A taky že jsme ho nakonec našli před klubem. Opíral se o strom a zvracel. Popravdě vy-padal dost hrozně vlasy rozcuchané, košili pomuchlanou a dokonce mu na ní chybělo i pár knoflíků. Vypadal, jako kdyby se s někým popral nebo tak. Bylo mi jasné, že když ho takhle přivedeme domů tak nás Louis asi nepochválí. Ale s tím už se teď nedalo nic dělat. Museli jsme ho dostat okamžitě do postele. To co se mu stalo se může vyřešit až pak.

Jen co jsme přišli domů jsme Harryho uložili do naší postele, abychom nevzbudili Louise a šli si lehnout na gauč.

Louis

Ráno jsem se probudil docela brzy, ale v posteli jsem byl sám. Šel jsem se tedy podívat, kde skončili kluci a taky můj Hazza. To že jsem z koupelny zaslechl dávivé zvuky mi ani ne-přišlo divné, a když jsem na gauči zahlédl Nialla s Liamem jak spokojeně spí v objetí hned mi bylo jasné kdo je zdrojem toho všeho.

,,Lásko?"

Otevřel jsem dveře od koupelny a naskytl se mi pohled, který jsem opravdu nečekal.

Harry v té stejné košili co si bral včera. Teď ale byla celá špinavá a na několika místech i natržená. Na Harryho zápěstí se rýsovala velká modřina, a když jsem přišel k němu blíž, abych mu mohl odhrnout vlasy z tváře tak se na mě podívali dvě oči podlité krví a všiml jsem si, že má i natržený koutek rtů.

,,Bože, Harry co se ti stalo? Kdo ti to udělal?''

,,Nic si nepamatuju Lou. Je mi hrozně špatně.''

A tak jsem Harryho odnesl do postele a celou cestu se proklínal, proč jsem ho tam jenom nechával.

Harry

Cítil jsem se naprosto strašně, protože jsem musel Louise nechat, aby si myslel, že mi někdo ublížil. Protože kdyby se dozvěděl, že tyhle rány nejsou z rvačky, ale z opileckého sexu s nějakým místním playboyem zabil by mě. Bolel mě zadek i celé tělo ale nejvíc asi srdce protože tohle byla chyba, která se nedá odpustit. A tak jsem se zavrtal do peřin a nechal se užírat černým svědomím, které mi našeptávalo, že jsem ten nejhorší člověk na světě...

I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now