29.

620 68 11
                                    


Louis

Nemohl jsem ho jen tak opustit. Ne teď když vypadal naprosto vyděšeně a zranitelně.

,,Harry prosím řekni něco, cokoliv'' žádal jsem ho naléhavě.

,,Miluju tě Lou'' zašeptal.

Po téhle větě, která mi vzala všechna slova z úst jsem celý jeho obličej zasypal polibky.

A i pak mi chvilku trvalo, než jsem se z toho vzpamatoval a začal zase mluvit.

,,Víš, viděl jsem tě asi před týdnem s tím mafiánským spratkem. Byl jsi tak krásný a usmíval jsi se na něj tak jako kdyby on byl celý tvůj svět. Hrozně mě to vzalo a vůbec jsem nevěděl co mám dělat. Naprosto jsem se z toho zhroutil. Jediné co mě napadlo bylo to že mě s ním podvádíš a chceš ho kvůli jeho penězům.''

,,To mě tak málo znáš Lou? Vždycky jsem miloval jenom tebe a taky vždycky budu a nikdo a nic to nezmění.''

,,Opravdu se za to teď stydím. Můžeš mi to prosím odpustit?''

,,Pššt'' vyšlo z Harryho úst tak smyslně, že kdybych neseděl asi bych skončil na zemi.

Harryho dlouhý ukazováček ozdobený stříbrným prstýnkem se ocitl na mých popraskaných rtech a já tak okamžitě ustal ve svém omluvném monologu.

,,Now kiss me you fool'' vyšlo z jeho úst a mě nezbylo nic jiného než ho poslechnout a zulíbat ho minimálně k smrti. Protože jeho přání pro mě bylo vždy rozkazem.

Harry

Nevěděl jsem co se stane v příštích hodinách a co semnou ti mafiáni hodlají udělat. Teď mi bylo všechno naprosto ukradené. Cítil jsem Louisovo bijící srdce a to bylo vše co jsem potřeboval. Potřeboval jsem ho ale cítit ještě víc. Dnes v noci jsem chtěl být jen jeho i kdyby to bylo to poslední co bych ve svém životě udělal. Jeho sexy tělo bylo mojí drogou od první chvíle co jsem ho spatřil. A já byl teď jako narkoman, který už dlouhou dobu nedostal svoji dávku.

,,Lásko , uděláš pro mě něco?'' řekl jsem nevinně.

,,Cokoliv si budeš přát.''

,,Prosím pomiluj se semnou.''

,,Cože? To nemyslíš vážně. Zrovna v téhle situaci mě žádáš zrovna o tohle? Jak můžeš zrovna teď myslet na sex? Musím tě přece odsud nejprve dostat. Co kdyby nás tu někdo načapal?''

Povzdechl jsem si. To mě sakra nemohl prostě jen ošukat bez těch zbytečných řečí okolo? Musel jsem tedy zvolit úplně jinou taktiku. Jednoduše jsem si sám vzal to co jsem chtěl. A on nakonec ještě rád podlehl mému smyslně se kroutícímu tělu na jeho klíně které ho připravilo o rozum jak mi pak následně dokázal svými činy.

Samozřejmě že jsem mu nemohl říct že po našem sexu bude muset odejít a nechat mě tady. Aby Sam nemněl nějaké podezření. Louisovi se prostě nesmělo nic stát to teď bylo mojí prioritou a všichni v tomhle baráku museli uvěřit, že nezklamal a úspěšně uhlídal ty dveře od mého dočasného vězení.

Na tohle všechno už jsem ale nechtěl myslet a tak jsem se oddal slastným vzdechům. Louis věděl jak na mě a tohle pomalé milování bylo přesně to co jsem teď potřeboval. Nevadilo mi že se díky poutům nemůžu moc hýbat. I tak mě každý Louisův dotek a něžný polibek přenášel na místo s nadýchanými růžovými obláčky z cukrové vaty. Kde slunce nikdy nezapadá, na rozlehlých loukách se všude pasou jednorožci a nad nimi poletují hejna duhových motýlů.

Liam

Niall byl poslední dobou hrozně roztržitý. Hrozně se bál o Harryho i když se to snažil na sobě nedávat tak znát. Viděl jsem to na něm. Byl jako lev v kleci. A tak jsem se rozhodl ho trochu uklidnit. Ve chvíli kdy zase pochodoval kolem křesla kde jsem odpočíval jsem to už nevydržel a jednoduše jsem si ho stáhl na svůj klín.

,,Miláčku vím že jsi nervózní, ale co kdybych ti udělal masáž?''

,,Promiň Li, ale to by asi stejně nepomohlo. Moc se o kluky bojím hlavně aby se jim nic nestalo.''

,,Dobře, a budeš klidnější když Louisovi zavolám?''

,,Hm, dobře'' řeklo to moje blonďaté štěstí sklesle a tak už jsem se ho radši na nic neptal a rovnou vytočil Louisovo číslo.

Louis mi to zvedl asi až po pátém zazvonění a i přes tu dálku mezi námi bylo slyšet jak je zadýchaný.

,,Lou jsi v pořádku? Zníš jako kdybys právě uběhl maraton.'' řekl jsem vyděšeně což ho rozesmálo.

,,No tak Payno víš přece, že běhání nesnáším. Ale právě se tu s Harrym tak trochu usmiřujeme.''

,,Ježiši promiň tak to jsem vás rozhodně nechtěl vyrušit. Ale o jedno tě prosím hlavně už nám Harryho přiveď živého a zdravého nebo nás budeš mít oba dva na svědomí jak se o vás bojíme.

,,Neboj Li přivedu to ti slibuju.''

Harry

Po té co Louis položil telefon. Jsem se na něj nervózně zadíval jelikož jsem celý jeho rozhovor s Liamem slyšel.

,,Zlatí je ti doufám jasné že si mě teď nemůžeš odvést sebou domů, že jo?'' zeptal jsem se vážně a snažil se být silný i když se mi v očích hromadily slzy.

,,Cože? Snad si nemyslíš že tě tu jen tak nechám?''

,,Lou dnes večer prostě musíš odejít. Bude to tak lepší pro nás pro oba. Dokážeš si představit co by se stalo kdyby se o tomhle někdo dozvěděl?

,,Harry Edwarde Stylesi máš co jsi chtěl pokud budu muset tak tě klidně něčím praštím po hlavě a odtáhnu si tě domů jako ve středověku ale rozhodně mi v tom nikdo nezabrání.

Tak na tohle jsem neměl už co říct a moje slzy toho byli důkazem. Tohle bylo totiž snad to nejromantičtější co jsem snad za svůj život slyšel...



Ahojky perníčci,

tak tu máte trošku té romantiky :DD teď je ale otázkou co bude dál?

Jelikož je tohle 29 díl příští by už mohl být závěrečný. Samozřejmě s Happy Endem.

Ale je to jen na vás jestli už chcete konec nebo ne. Názory mi pište do komentářů a berte to zodpovědně. :DD

A jak se těšíte na vánoce? Máte už koupené dárky???

-Claire-




I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now