13.

1.3K 135 13
                                    

Niall

Ještě jsem narychlo zavolal Harrymu, abych na té Liamově párty nebyl zase tak úplně sám bez kamarádů. Harry je můj nejlepší kamarád už od školky a tak jsem se nemusel vůbec rozhodovat. Naštěstí mněl dnes večer čas, ale bohužel musel dorazit trochu později, protože bydlel dál než já. Nadiktoval jsem mu ještě adresu klubu a už se těšil, jak si to dneska společně užijeme.

Liam

Už jsem byl skoro na Leicester Square a už z dálky jsem uviděl Louiho jak se nad něčím rozčiluje a divoce gestikuluje rukama k dalším dvěma osobám, které seděli na lavičce.

Všichni to byli moji dobří přátelé. Louise už jsem znal od základní školy a prožili jsme toho spolu hodně. Několikrát jsem ho zachraňoval i z různých průšvihů a byl skoro jako můj bratr. S ním se prostě člověk nikdy nenudil a to jsem na něm mněl rád.

Na lavičce před Louisem seděla dívka se zářivě fialovými vlasy a vypasovaných černých šatech které byly opravdu hodně krátké. Bylo to spíš jako kdyby na sobě mněla delší tričko. Byla to Suze moje první láska, ale to bylo všechno ještě předtím, než jsem zjistil, že nejsem tak úplně na holky. Nakonec jsme se rozešli. Ale když pak po nějaké době začala chodit s mým kamarádem Andym nic jsem proti tomu nemněl. A byl jsem rád, že je šťastná. A jelikož od té doby byli ty dva nerozlučná dvojice nemohli tu chybět ani dnes.

Někdo mi tu ale stále scházel. A tak jsem se alespoň zatím se všemi srdečně přivítal. A zkoušel si moc nevšímat Louiho blbých narážek, bez kterých by to prostě nebyl on.

Doufal jsem jen, že až přijde Niall tak se Lou bude chovat alespoň trochu slušně.

Ale to už jsem nedaleko od nás zahlédl hlavu blonďatých poskakujících vlasů. Jeho bych prostě poznal kdekoliv. Zamával jsem na něho, aby nás nepřehlédl. A když mě konečně spatřil na jeho tváři se rozlil široký úsměv. Šel jsem mu naproti a po letmém polibku na přivítanou jsem si s ním propletl prsty a pyšně si ho vedl, až k lavičce u které už stáli všichni moji kamarádi.

V první chvíli jsem si to až tak neuvědomoval ale Niall byl mezi námi jako slunce mezi černými mraky. Jeho světlé oblečení s květinovými vzory a zářivě růžová dárková taštička by se hodila spíše na nějaký princeznovský večírek. Niall byl pravý opak našeho tmavého místy roztrhaného oblečení, Louiho odhalených, potetovaných paží a Suziných piercingů v obočí a ve rtu.

Já mněl ale oči pouze pro Nialla. Než jsem ho ale stihnul ostatním představit Lou už se na něj vrhnul a začal ho objímat.

,,Čus, puso, rád tě konečně poznávám'' řekl Lou a na důkaz svých slov Nialla plácnul přes zadek.

,,Dej od něj laskavě ty svoje pracky pryč'' řekl jsem a můj tón hlasu nepřipouštěl námitky.

,,V pohodě kámo, byla to jen sranda'' ucouvl Lou s rukama zdviženýma v obraném gestu.

,,A to platí pro všechny'' řekl jsem už klidnějším hlasem směrem k Suze a Andymu.

Které jsem následně Niallovi také představil.

Pak už jsem si Nialla přitáhnul k sobě, abych ho mohl políbit a nemusel se s ním už dnes večer s nikým dělit.

,,Počkej Li, nemůžeš mě tak mačkat vždyť ti nikam neuteču'' řeklo to roztomilé kotě v mé náruči a já se nad tím musel pousmát.

,,Ještě tady mám pro tebe dárek'' řekl Ni a to už mi podával růžovou taštičku se spoustou nadýchaného barevného papíru, který z ní vykukoval.

Nečekal jsem že dostanu nějaký dárek protože u mých kamarádů bylo zvykem, že jsme se šli někam opít a oslavenci se vždy koupila lahev nějakého dražšího alkoholu. Z dávání těchto ,,sladkých'' dárečků už jsme dávno vyrostli.

Niall ale na to mněl asi jiný názor protože když mi podával tu růžovou hrůzu tvářil se u toho hrozně nadšeně. Až jsem se začínal bát, co bude uvnitř.

Všichni s napjetím čekali, co to nakonec bude a Louimu cukali koutky, když mě povzbuzoval, ať už to konečně otevřu. A tak jsem rychle vyndal všechen barevný balící papír a zmuchlal ho do kuličky, kterou jsem si strčil do kapsy mé mikiny.

Moje nejhorší obavy se bohužel naplnily. Když jsem vyndal sladce růžové boxerky.

Musel jsem vypadat asi tak jako když bych snědl minimálně půlku citronu. Lou, Suzan a Andy propukli v neovladatelný smích a Niall se na nás jen nechápavě díval.

,,Lou proč jsi nám neřekl že teď přecházíš na styl alá Barbie?'' řekla Suzan ale její poznámka vyvolala jen další vlnu smíchu.

,,Doufám, že až budete pořádat večer v maskách tak Lou ty v tomhle půjdeš jako nějaká srdíčková víla'' řekl Lou a snažil se přemáhat aby se nezačal zase smát.

,,Buďte laskavě všichni zticha'' řekl jsem jim a přitáhl si Nialla do náruče protože vypadal že se každou chvíli rozbrečí,

,,Moc děkuju za dárek, zlato.''

Nevšímej si jich, zašeptal jsem Niallovi do jeho hebkých vlasů a čekal až se trochu uklidní.

Když už se i Lou konečně uklidnil mohli jsme vyrazit zapíjet moje narozeniny tak jak bylo v plánu. Gay bar naštěstí nebyl daleko a tak jsem se propletli mezi davem turistů a po chvilce už stáli před nasvícenou budovou s neonovým nápisem White Banana.

Ale ještě před tím než jsem stihnul vzít za kliku se Niall rozzářil jako sluníčko a už se hrnul k nově přicházejícímu klukovi a kudrlinkami na hlavě.

,,Co tu zase dělá tenhle blbeček?'' pronesl jsem dostatečně nahlas, aby mě hlavně ten kudrnáč dobře slyšel. Propaloval jsem ho pohledem, protože i když jsem ho vlastně vůbec neznal tak i přesto jsem ho nesnášel.

,,Tohle je můj nejlepší kamarád Harry'' představil nás Niall klidným hlasem a bez povšimnutí přešel moji poznámku.

,,No tak s tímhle kudrnáčem bych si dal hned říct'' pronesl Louis do ticha bez rozpaků. A v tu chvíli se na něj otočilo pět párů šokovaných očí...


Doufám že oceníte že je tu další díl tak brzy a i že je delší než ostatní. :))

Už tu je konečně Larry, co říkáte na jejich setkání?

Chudák Niall to s tím dárkem trochu nezvládl :)))))

Doufám že se díl líbí a že ve zdraví zvládáte tyhle hrozný vedra, který vypadají že nikdy neskončí. :)))

Páčko a budu ráda za všechny hvězdičky přečtení i komenty, Pa zlatíčka

-Claire-

I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now