26.

723 79 34
                                    


Louis

Seděl jsem v černé dodávce a čekal na předávku drog. Na tohle opuštěné parkoviště už v tuhle noční hodinu nikdo nechodil a tak jsem se nemusel obávat, že by nás tady někdo nepříjemně překvapil.

Niall s Liamem seděli společně na zadních sedačkách a celou dobu si něco šeptali. Právě teď jsem jim záviděl, že mají jeden druhého. Bylo vidět, že je jim celá tahle akce proti srsti ale ani jeden z nich by si nikdy nedovolili nic namítat a já vlastně taky ne. V téhle situaci bylo lepší držet hubu a krok.

V ruce mě studila černá pistole, kterou jsem dostal od ,,šéfa'' kdyby náhodou nastal nějaký problém.

Ale byli jsme tu dříve a tak jsem se alespoň na chvilku mohl ve svých vzpomínkách vrátit k mojí kudrnaté lásce. Nejhorší bylo, že jsem za celou tu dobu Harryho ani nezahlédl a vůbec nic jsem o něm nevěděl. Modlil jsem se, aby byl v pořádku a snažil se nemyslet na nejhorší. Protože to už bych se asi doopravdy úplně zhroutil. Pokud by mu ten mafiánský spratek zkřivil jen jediný vlásek tak už by se nedožil dalšího rána.

Z mého přemýšlení mě vyrušila až dvě jasná, oslepující světla černého Chevroletu Camaro. Řidič s ním zastavil nedaleko od nás, vypnul motor a po chvilce nám dal zablikáním znamení, že už můžeme přejít k samostatné výměně zboží za peníze.


Harry

Vůbec jsem nevěděl co je s Louisem a kluky a tak jsem celou cestu z Liamova domu probrečel. Teď jsem byl sice v luxusním domě s překrásnými pokoji, o kterém bych si mohl nechat možná tak jen zdát ale i tak jsem se tu necítil dobře. Můj pokoj byl obrovský a celý zařízený ve světlých barvách. Bylo tu veškeré vybavení, které bych mohl potřebovat. Skříně byli zaplněny jen tím nejdražším oblečením značek, které jsem někdy ani neznal.

To co mi ale nikdo nemohl vynahradit penězi byl Louis. On byl to nejdůležitější v mém životě. Moje láska, můj medvídek, můj modroočko..

Z toho co jsem pochopil tak Sam potřeboval někoho kdo se s ním bude ukazovat na večírcích a všech důležitých akcích. Prostě nějakou poslušnou děvku. Naštěstí se zatím o nic nepokusil a já se modlil aby to i tak nadále zůstalo.

Hrát šťastný páreček zvládnu. Kvůli Louisovi zvládnu cokoliv.

Bohužel pro mě zrovna dnes byl nějaký obrovský ples na který byl pozvaný každý, kdo v tomhle městě něco znamenal. Takže to znamenalo, že i Sam a jeho doprovod, kterým nebyl nikdo jiný než moje maličkost. Ta představa se mi příčila ale, jelikož jsem zase chtěl někdy spatřit Louisovi pomněnkové oči tak jsem musel spolupracovat.

Pokud půjde jen o to se několik hodin se Samem držet za ruku a usmívat se na všechny strany tak to rád přetrpím.

A tak jsem se začal oblékat do drahého a dokonale padnoucího černého obleku abych byl včas připraven.


Louis

Celé předání drog dopadlo naštěstí dobře i když Niall se celou dobu klepal strachy jako ratlík. Zato teď už, jsme si to spokojeně ujížděli směr sídlo našeho zazobaného šéfa. Modlil jsem se, aby byl s námi spokojený a nevymyslel si pro nás nějakou další daleko nebezpečnější prácičku. Vedle mě na sedadle leželo deset kilo bílého prášku a to poslední co jsem v tuhle chvíli chtěl, bylo někde zahlédnout modré majáčky policejních aut.

Zastavil jsem kousek od vchodu do té obrovské vily, jelikož přímo před širokými schody už stála přistavená obrovská limuzína. Ve chvíli když už jsem chtěl i s kluky vystoupit, se však otevřeli hlavní dveře a z nich k mému překvapení vyšel Sam, který držel okolo pasu MÉHO Harryho. Oba dva byli v oblecích, upravení a nastrojení až z toho zrak přecházel.

To co mě ale naprosto zničilo byl Harryho úsměv s ďolíčky, který věnoval vždycky jen mě a který jsem na něm miloval. A teď se tak usmíval na něj ne na mě. Tou poslední kapkou ale pro mě bylo to když oba dva scházeli po schodech k limuzíně a Harry chytil Sama za ruku a propletl si s ním prsty jako kdyby to byla ta nejběžnější věc na světě. Při nastupování Sam galantně podržel Harrymu dveře. A to poslední co jsem zaslechl, byl už jen skřípot štěrku odjíždějícího auta.

Rukama jsem drtil volant a se zavřenýma očima jsem se snažil vymazat z mysli to co jsem právě teď viděl. Ani v tom nejhorším snu by mě nikdy nenapadlo že si to Harry bude ještě užívat. Celou dobu jsem se strachoval o jeho život a on si to tu snad ještě užívá.

Kdyby jste v tuhle chvíli opravdu dobře poslouchali slyšeli byste to jak se moje srdce roztříštilo na tisíce malých kousků které už nikdy nikdo nesloží.

,,Proč mi tohle udělal?'' Byla ta jediná otázka na kterou jsem teď dokázal myslet.

,,Copak na mě dokázal tak rychle zapomenout?''

V tuhle chvíli jsem byl pevně rozhodnutý a zařekl jsem se že tenhle pocit už nechci nikdy v životě znovu zažít. Bez lásky mi bude líp, bez něj mi bude líp...

I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now