24.

833 85 14
                                    

Harry

Tohle Louisovo vyznání jsem opravdu nečekal. A tak jsem se mu bez dlouhého rozmýšlení hned vrhnul kolem krku a chtěl ho samou láskou na místě minimálně umačkat.

,,Lou prosím promiň mi, že jsem byl na tebe tak naštvaný.''

,,Taky tě moc miluju.'' řekl jsem a nemohl se vynadívat záře, která z Louisových očí přímo sálala.

A tak jsme tak oba dva seděli jen tak v objetí a šeptali si láskyplná slovíčka. Po chvíli nám ale začala být zima a Lou prohlásil, že má hrozný hlad. Lásky se bohužel ještě nikdo nikdy nenajedl. A tak mě napadlo jít do Liamova domu a trošku mu tam prozkoumat zásoby v ledničce.

Niall

,,No to už si snad ti dva dělají srandu. Tak to na společný večer s Liamem můžu zase zapomenout'' prolétlo Niallovi hlavou když uslyšel zezdola hlasy a Harryho nezaměnitelný smích. Niall se akorát cachtal ve vaně napuštěné až po okraj s velkým množstvím višňové pěny do koupele a čekal na Liama, který mu šel pro župan. Nialla ale při tom čekání upoutala úplně jiná věc. Jeho obrovská osuška s Irskou vlajkou složená v dřevěné poličce pod umyvadlem.

Natáhl se pro ni, aby se ujistil, že je to opravdu ona a poté co vylezl z vany se do ní majetnicky zabalil až mu byla vidět skoro jen špička nosu.

Liam akorát vešel do koupelny s županem v ruce a málem se nad tím obrazem roztekl roztomilostí.

,,Li tohle je ale moje osuška. Proč jí máš tady ve své koupelně?'' zeptal se Niall stále zachumlaný v tom kusu látky jako nějaké malé nemotorné dítě.

Liama tyto slova zasáhla přímo u srdce a na chvíli se zarazil. Nikdy mu nedošlo, že tu osušku vlastně Niallovi ukradl.

,,Víš, Ni já ti ji nechtěl vzít. Vítr ji tenkrát odfouknul na mojí půlku zahrady a mě to přišlo jako znamení. Neznal jsem tě, ale moc ses mi líbil a docela mě to trápilo. Ale hlavně mě nikdy nenapadlo že by jsem někdy mohli být spolu. Prostě jsem tenkrát potřeboval mít kousek tebe při sobě. Asi to nedává moc smysl ale když mi bylo smutno tak jsem se do ní zabalil. A s myšlenkami na tebe bylo všechno hned zase veselejší. Teď už ji ale nepotřebuji teď už mám tebe.'' řekl Liam rozněžněle s pohledem do Niallových očí.

,,Zlatí, tohle byla ta nejšílenější a zároveň nejkrásnější věc co mi kdo kdy řekl'' vrhnul se Niall do Liamovi náruče a jemnými polibky ho utvrzoval, že teď už bude vše v pořádku. Dokud budou spolu tak Niall nedovolí, aby se Liam někdy zbytečně trápil.

Liam

Nechtěl jsem nechávat Nialla nahoře samotného ale musel jsem okamžitě učinit přítrž těm dvou šílencům, co se mi rozhodli zdemolovat kuchyň. Když jsem ale sešel ze schodů tak jsem si to málem rozmyslel, jelikož mě jen o pár centimetrů málem trefilo letící rajče. Tohle rozhodně nevypadalo na holčičí čaj o páté ale spíš na pořádnou válku, ve které byli bohužel místo munice použity moje zásoby jídla.

Byl jsem rozhodnut jít vlastním tělem bránit alespoň ten zbytek co tam snad ještě byl ale v tu chvíli se na mě zezadu vrhnul Harry s lahví vody a jeho mistrovské dílo ještě dokončil Lou se strouhankou. Připadal jsem si jako řízek v těstíčku. Bylo až neskutečné že zatím co mě už tekly nervy oni dva byli v úplně jiném světě. Jako nějaké dvě malé děti, které našli nové hračky. Ale to co bylo úplně nejdůležitější bylo to, že byli spolu. A vůbec jim nevadilo, že jsou zapatlaní od všeho možného byli prostě jen konečně šťastní.

,,Tak to už by ale opravdu stačilo kluci'' řekl jsem autoritativním hlasem.

,,Vzdávám se. Chtěl jsem vám všem udělat k večeři pizzu, ale vy dva si ji tedy rozhodně nezasloužíte'' řekl jsem na oko naštvaně s lehce cukajícími koutky.

,,Liame prosím víš, že pizzu zbožňuju to mi přece nemůžeš udělat'' žadonil Louis a udělal na mě svoje psí oči,

,,Prosím, prosím Liame'' přimlouval se teď už i Harry.

,,No dobře, ale všechno tady bude vzorně uklizené, než se vrátím a dostanu ze svého oblečení tu strouhanku.''

Zbytek večera už probíhal naštěstí v klidu. Po té co jsem se musel celý vykoupat a kompletně se převléknout Louis s Harrym uklidili vzorně celou kuchyň. Teda byl to spíše Harry protože Lou se mu pořád snažil krást potají polibky a spíše předstíral, že uklízí.

Nakonec i moje Pizza mněla úspěch. Niallovi jsem udělal speciálně jenom sýrovou kterou miloval. A tak jsme se konečně mohli všichni v klidu vychutnat naší večeři. Já jsem se zamilovaně koukal na své blonďaté štěstí a propletenými prsty si vychutnával jeho blízkost.

Na druhé straně stolu se Lou s Harrym navzájem krmili a každé sousto prokládali sladkými polibky, kterých se jednoduše nemohli nabažit...


Ahojky,

tak tu máme konečně vytoužený happyend se vším všudy :DD

Doufám že jste všichni spokojení :DD Je to divné ale dneska mám

hrozné Larry feels :((( tak jen aby jste se nedivili proč je ten konec tak sladký.

Kdo už se nemůže dočkat pátku a nového singlu Perfect? Jáá se hlásím

dobrovolně a bez mučení :DD

-Claire-


I need only one thing... (Niam) czWhere stories live. Discover now