KAKARAKTERLER VE TANITIM

1.4K 59 16
                                    

Merhaba arkadaşlar!

Kitabımı okumadan önce bu yazıyı okumanızı istiyorum. İlk başlarda saçma gelebilir. Nerden buldum bu kitabı diyebilirsiniz.. Herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. Ancak bu benim ilk kitabım ve kimse okumasa bile ben sonuna kadar yazmaya devam edeceğim. İlk kitabım olmakla beraber ilk hayallerimde diyebilirim.

Karakterlerden de anlaşıldığı üzere bir filmin karakterleri.. Ancak kurgu tamamen farklı benim hayal dünyamdan oluşuyor. Bu filmi çok sevmemin ve sonunun böyle bitmesinin anlamsız olduğunu düşünerek kalemimi elime aldım. Hayallerimi yazıya döktüm...

Eğer sizde böyle düşünüyorsanız kitabımı önyargılı olmadan, emeğime haksızlık etmeden okumanızı istiyorum..

Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim!

⭐⭐⭐

⭐Ana karakterler⭐

⭐ Legolas: Elf Kralı Thranduil'in oğlu, annesini savaşta kaybetti. Yeteneği ,uzakta olan herşeyi yakındaymış gibi görebilir. Tauriel'i seviyor.

⭐ Tauriel: Ailesini milyonlarca gözyaşı akan o savaşta kaybetti. Yeteneği kendi yaralarını ve diğer canlıların yaralarını iyileştirebiliyor ama o bunun farkına sonradan varacaktır. Legolas'ı seviyor.

⭐ Aragorn: İnsan Kralı'nın oğludur. Tek amacı gelecek olan savaşta iyi bir başarı elde etmek ve mutlu bir aile kurmak. Arwen'i seviyor.

Arwen: Elf Kralı Elrond'un kızıdır. Yeteneği, elementleri kontrol etmektir. Aragorn'u seviyor. Tauriel en yakın arkadışıdır.

Ay ve YıldızWhere stories live. Discover now