Hoofdstuk 35

3.7K 202 2
                                    

Lauren White

Voor ik het wist had hij zijn lippen weer op de mijne. hij liet me los en keek me glimlachend aan. " ik denk dat ik je dan ga voorstellen als luna van de Golden Moonlight pack " zei hij. " nog 1 vraagje ". Hij keek me vragend aan. " ben je boos op me omdat ik de weerwolven wereld bloot heb gesteld voor mijn broer en moeder ?" vervolgde ik. " ik had zoiets eigelijk al wel verwacht. Je bent te lief om zo'n geheim verborgen te houden ". " dat kan wel kloppen ja " zei ik schouderophalend. Hij begon te lachen om mijn woord keuze. " bedankt Ethan ". " waarvoor ?". " voor alles " zei ik en gaf hem een kusje op zijn wang vervolg dat ik weg liep. Het was de bedoeling dat ik naar Sara wou lopen maar ik werd tegengehouden door een hand. Eerst keek ik naar de hand en daarna naar de eigenaar, Debbie. " wat is jou probleem ?" vroeg ze met een bozige ondertoon. " ik weet niet wat mijn probleem is, hou het voor jezelf. En als je me nu wilt excuseren, ik ga naar mijn roedel ". Ik schudde haar hand weg en liep verder. " je bent nog niet van me af ". Van die zin kwam er een grijns op mijn mond en liep zonder om te draaien verder.

Toen ik Sara in de verte zag staan keek ze me opgelucht aan en kwam ze op me afgerend. " Lauren ! ik ben zo blij dat je weer terug bent ". Ze trok me in een omhelzing en ik haar. " ik ben er weer en ga ook niet weg ". " dat hoop ik maar want Ethan was half aan het flippen " zei ze half lachend. " hij is volgons mij niet de enigste ". " hoe bedoel je ?". " laten we zeggen dat ik niet zo fijn heb geslapen ". " dat zou nog wel vaker voorkomen denk ik ". " zal best kunnen. Maar daar ga ik me nu niet druk om maken. Eerst mijn nieuwe leven op rolletjes krijgen ". Ze gaf me een trots lachje en een schouderklopje.

Ik voelde hoe iemand mijn hand pakte en ik keek omhoog recht in de prachtige bruine ogen van Ethan. " kom je mee ? ik heb iedereen al gelinkt dat ze naar het packhuis moesten komen ". Ik knikte en liep met hem mee.

Voor het packhuis stond een grootte menigte en een bord met een symbool. Ethan en ik liepen naar voor en hij keek naar de menigte. " welkom iedereen, we zijn hier allemaal bij een gekomen om 1 goede reden !" riep Ethan. " jullie luna is gearriveerd !". iedereen begon te juichen en te klappen. Er kwam iemand aangelopen met een rood kussentje waar een mesje op lag. Ethan pakte het mesje van het kussentje en keek me aan. " ben je er klaar voor ?". " ja ". " zou jij, Lauren White. De taak als luna van de Golden Moonlight pack op je willen nemen ?!". " ik, Lauren White. Zou de taak als luna op me nemen en zij aan zij met jou, Ethan Light, voor de roedel zorgen en iedereen beschermen die ik kan beschermen !". Hij twijfelde even maar legde toch het mesje op 1 van mijn vingers om er vervolgens een klein sneetje in te maken. Met bloed wat eruit druppelde ving hij met zijn vingers op en liet ze daarna glijden over het symbool. Hij draaide zich weer om naar de menigte. " buig voor jullie nieuwe luna ". Iedereen begon te buigen wat mij een warm en trots gevoel gaf. Ik keek even naar de lucht en het voelde alsof mijn vader ' ik ben trots op je, ik hou van je ' tegen me zei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ongeveer nog 2 á 3 hoofdstukken en dan begint deel 2 !!!
we hebben 10 duizend vieuws mensen !!! ❤️❤️

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now