Hoofdstuk 30

3.6K 213 2
                                    

Ethan Light

Van een afstand keek ik toe hoe Lauren in de armen lag van haar broer Jesse. Ze zei tegen hem dat haar gevoel wat ze heeft in het liedje zat die ze heeft geschreven. Van binnen deed het me pijn. Ik heb haar pijn gedaan. Ik heb haar hart gebroken. Ik was diegene die tegen haar zei dit ik van haar hou en haar later met een gebroken hart zie wegrennen.

Logan en Lucas kwamen vanaf Lauren's huis naar me toegelopen. " en ?". " ze komt niet terug, ze gaf ons het bevel om weg te gaan " antwoordde Logan. " we kunnen niets anders doen dan terug gaan naar de roedel en afwachten ". Ik knikte. Lucas had gelijk, we kunnen niets meer doen dan haar met rust laten. " heeft ze nog iets gezegd ?". " cause i only human ". " omdat ik maar een mens ben ". " ja ". " gevoelens van mensen zijn anders dan van weerwolven Ethan " zei Logan. " ik kan het niet helpen, het is de mateband ". Lucas legde zijn hand op mijn schouder. " het komt wel goed, ik weet zeker dat ze terug komt ". " ze moet wel ! ik kan niet zonder haar !". " je bent niet de enige ". " we moeten nu wel terug gaan, de roedel heeft je op dit moment nodig ". Ik nam even diep adem en veranderde daarna in mijn wolf.

Aangekomen bij de roedel zag ik een paar mensen paniekerig door elkaar heen rennen. " wat is er aan de hand ?" vroeg Lucas. " Sara !" riep ik zonder antwoord te geven op de vraag van Lucas. Sara kwam direct binnen een minuut naar ons toe gelopen. " wat is er aan de hand ?" vroeg ik aan haar. " er is weer bij Justin's roedel een wachter dood aan de grens getroffen " antwoordde ze me. " iedereen is bang voor wat er zal gebeuren ". Ik pakte direct mijn mobiel uit mijn zak en zocht Justin's nummer op. Na even wachten ging de telefoon over. " Justin ?" vroeg ik. " Ethan !". daarna hoorde ik alleen nog maar zijn ademhaling wat steeds sneller ging. " Justin ?!". " Ethan luister goed naar wat ik zeg. We hebben zijn aangevallen door de Black Blood clan ... ". Weer hoorde ik alleen zijn ademhaling maar nu piepend. " ik heb zoveel mogelijk gedaan om de roedel in veiligheid te brengen. Een groep roedelleden zijn nu op weg naar je toe, zorg goed voor ze ". " hoe bedoel je ?". " zorg alsjeblieft goed voor ze. Het spijt m... ". Meer hoorde ik niet alleen een harde klap van iemand die op de grond viel en daarna een paar voetstappen. Ongelovig haalde ik mijn mobiel van mijn oor en keek naar Sara, Logan en Lucas. " wat is er gebeurt ?" vroeg Sara. " de Black Blood. ze hebben de roedel van Justin aangevallen. Het laatste wat ik hoorde was een harde klap op de grond " antwoordde ik haar. Met tranen in de ogen greep Sara me vast in een omhelzing. " hij is er niet meer ".

Met de gedachte dat Justin er niet meer was en dat ik Lauren pijn heb gedaan op de zelfde dag viel ik in een onrustige slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vragen zijn nog steeds welkom.
woensdag komen de antwoorden.

een vriendin van mij schrijft een boek en ik vind zelf dat het echt een heel goed boek is alleen ze krijgt maar geen vieuws op de een of andere manier.
ik wil jullie om een gunst vragen, zouden jullie alsjeblieft een kijkje willen nemen ??
het boek heet ' him ' van kirstenkuis ( is ook te vinden in mijn leeslijst op mijn profiel ).

a human mateNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ