Hoofdstuk 6

6.8K 287 18
                                    

Ethan Light

" Lauren !" riep Sara uit. Ze rende met al haar snelheid weg, terug richting de school. " wie is Lauren ?" vroeg Logan vragend. " geen idee, maar als Saar rennend terug gaat naar school dan is het iemand waar ze om geeft " antwoordde ik hem. Hij knikte een keer. " Deb gaat het echt wel met je ?" vroeg ik aan haar omdat het net leek alsof ze van de wereld was. Ze gaf geen antwoord. " Deb ?". op een gegeven moment zakte ze gewoon in. " Debbie !". ik rende naar haar toe en greep haar nog net in mijn armen voor ze de grond raakte. Haar ogen stonden wagenwijd open en zweetdruppeltjes vormden zich op haar voorhoofd. " haar de pack dokter, nu !" riep ik in het rond. Logan rende meteen weg. " Debbie ?" herhaalde ik een paar keer, maar steeds kreeg ik geen antwoord van haar. Haar hele lichaam begon te trillen en ze kroop langzaam bij elkaar. Het valt me nu pas op dat ze een hand op de plek van haar hart had liggen. Ik haalde haar hand van het plekje af en zag al gou een grootte rode plek in haar shirt zitten. Ze is gewond ! als ze dit niet overleefd zou ik het mezelf nooit vergeven. Ik heb haar alleen gelaten ! ik moest zo nodig mijn taken doen ! ik moest zo nodig Sara halen voor hulp en liet Debbie alleen achter ! als er iets met haar gebeurt zou ik het mezelf nooit vergeven.

Na iets meer dan een minuut kwamen Logan en de packdokter eraan gerend. De dokter greep haar direct uit mijn greep waardoor een kleine grom mijn mond verliet. " ze heeft veel bloedverlies en de wond is net naast haar hart gegaan. Ik moet haar nu meteen meenemen naar het ziekenhuis voor het telaat is ". Hij pakte Debbie op, legde haar in zijn armen en rende weg. Ik wou erachteraan rennen maar werd door Logan tegengehouden. Met alles wat ik in me had probeerde ik me uit Logan's greep los te rukken maar het lukte niet, hij weet wat hij moet doen in dit soort situaties met me. " rustig aan Ethan, het komt goed met haar, ze is nu naar het ziekenhuis dus is ze in goede handen " geruststelde hij me. " controleer de grens nogmaals voor de zekerheid " zei ik tegen hem. Ik wil niet dat dit nog een keer gebeurt. Hij knikte weer en liep toen weg. Vast om de wachters in te lichten. Ik moest even rustig worden, dus liep ik naar huis.

Ik zat inmiddels op de bank, met mijn laptop, na te denken hoe ik de roedel veiliger kan maken. Misschien andere roedels inlichten over het incident en extra rondes maken ? ik weet het allemaal niet meer. Op dat moment kwam Sara ook binnen en riep " hey hey !". " hey Saar " begroette ik haar terug. Ze ging naast me zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. " wat doe je ?". " een e-mail maken voor alfa Justin over het incident van net ". Justin is de alfa van onze buurroedel en we helpen elkaar bij bijna alles, daarom licht ik hem in zodat hij voorbereid kan zijn. " hoe gaat het met Deb ?". ik zuchtte een keer. Als ik haar naam alleen al hoor krijg ik een schuldgevoel. " niet goed, ze is ernstig gewond geraakt en ligt inmiddels in het ziekenhuis ". Ik voelde haar knikken op mijn schouder. " Sara ?". " ja ?". " wie of wat is Lauren ?". ze had die vraag vast al aan horen komen want ze begon direct met haar verhaal " Lauren een het nieuwe meisje bij me op school, ze is heel aardig maar ook een beetje verlegen. het rare is dat ze niet zoals de andere ruikt, daarom probeer ik zo veel mogelijk bij haar te blijven. Ik rende net terug omdat ik wist dat er iets met haar aan de hand was, ik voelde het zelfs. Ze werd aangevallen door een groep jongens, dus ging ik haar helpen ". Ik knikte een keer als antwoord dat ik het begreep. Als Sara haar kan voelen is ze sowieso speciaal. " ik heb morgenavond met haar afgesproken. We gaan naar het cafeetje in het dorpje Moonlight ". Een lach vormde zich op haar gezicht. " pas morgen wel op, je weet maar nooit, ik wil niet dat je iets overkomt " zei ik en gaf haar een aai over haar bol. " ja ja, maak je maar geen zorgen over mij, ik kan wel voor mezelf zorgen hoor. Als ik jou was zou ik me eerder op Deb richten " zei ze en ze porde me in me zij. " ze zou het leuk vinden als je langs kwam, dat weet ik gewoon zeker ". Ik knikte en stond op om naar het ziekenhuis te gaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hey Hey allemaal,
ik hoop dat het gedeelte van ' wie is de alfa ' nu al iets duidelijker is geworden.
als jullie het nog niet weten komen jullie er nog wel achter over een paar hoofdtstukken, ik gok z'on 3 á 4 hoofdstukken ofzo.
ik hoop natuurlijk weer dat jullie het leuk vonden.
zie bovenstaande foto voor Ethan, Logan en Debbie ( Deb ).

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now