Hoofdstuk 24

3.9K 221 8
                                    

Lauren White

" wil je me het teken geven ?" vroeg ik aan Ethan. " je wilt het markteken ?". ik knikte. Hij legde 2 vinger op een plek tussen mijn hals en schouder. " je weet dat ik je hier dan moet bijten he ". " weet ik, ik ben niet dom ofzo " zei ik met een lach. Hij gaf me een lach terug. " je kan niet meer terug als ik het eenmaal heb gedaan. Weet je het zeker ?". ik dacht even diep na. Wil ik de rest van mijn leven door brengen met Ethan ? wil ik luna worden van zijn roedel ? wil ik zij aan zij staan met hem en regeren over zijn roedel ? wil ik vechten voor de roedel ? het antwoord op al die vragen is, ja, ja dat wil ik ! " ik weet het zeker " gaf ik hem als antwoord. Ik drukte een kus op zijn lippen en daar begonnen de vlinders weer. " als je het echt wilt ". Hij drukte een paar kusjes in mijn hals en ging zo naar beneden. Op 1 plek stopte hij even maar juist op dat moment zette hij zijn tanden in mijn huid.

**** een hele, hele paar minuten later ****

Het deed niet eens pijn. Ik had verwacht dat ik een ondraaglijk pijn kreeg maar dat was dus niet zo. " gaat het met je ?" vroeg Ethan bezorgd aan me. " ja, waarom zou het niet gaan dan ?". " omdat ik je nu al langer dan 8 minuten loop te roepen ". Ik krapte mezelf op mijn hoofd. " sorry ik zat te denken aan vroeger. Maar dat is nu verleden tijd ". Hij lachte naar me. Ik gaapte een keer en lachte daarna ook naar hem. " ga anders maar even slapen. Het is volgens mij een lange dag voor je geweest ". Hij had dus gezien dat ik gaapte. Ik knikte een keer. " vind je het leuk als ik je morgen een rondleiding geef door de roedel ?". " ja, lijkt me leuk ". " ga maar alvast naar huis, ik kom er zo aan, ik moet nog iets regelen ". Wat zou hij zo laat nog moeten regelen, naja, ik laat hem zijn ding doen. " oke, tot zo dan maar ".

Op dit moment zat ik op de bank een beetje tv te kijken. Ik hoorde iemand de trap af komen en de deur ging op dat moment ook open. " hey Lauren ". Ik keek op en zag Sara naar me toe lopen en naast me neer plofte op de bank. " hey Saar ". " wat ben je aan het doen ?". " eigelijk niet zo heel veel ". Ze snoof een keer in de lucht, en nog een keer, en nog een keer. " wat is er ?" vroeg ik aan haar. Ze keek me aan. " je ruikt anders " antwoordde ze me terwijl ze nog steeds in de lucht rook. " dat kan " zei ik mysterieus. " Lauren, vertel ". Ik lachte naar haar en toen ze mij zag lachen lach ze direct in een deuk.

Toen ze klaar was met lachen veegde ze een traan weg, van het lachen, en keek ze mij met een glimlach aan. " het is toch niet waar he ". Ze duwde mijn haar aan de kant en keek me daarna ongelovig maar nog steeds lachend aan. " je hebt gewoon een markteken !" riep ze uit. Ze trok me in een omhelzing. " je hebt gewoon echt een markteken " mompelde ze. " van wie ?". " van wie denk je ". " je hebt het markteken van mijn broer ?!". ik knikte. Een piepende gil verliet haar mond maar daarna keek ze me raar aan. " wat is er met je arm gebeurt ?". " het is niets om je druk over te maken en het is nog al een lang verhaal en ik denk dat ik het zo lang niet meer vol hou om mijn ogen open te houden ". " als er iets is dan zeg je het ". " Sara ik ken je. Als er echt iets is dan ben jij 1 van de eerste personen waar ik naartoe ga ". " als je dat maar weet " zei ze gevolg door dat ze haar tong uit stak.

Sara ging weer terug naar haar kamer en ik lag nog steeds op de bank. Ik was helemaal in gedachte verzonken, denkend aan vroeger en de toekomst, vooral aan het gedeelte van mijn vader. Ik zag hem voor mijn ogen sterven. Hij beschermde me voor 1 of ander monster. Hij offerde zich op voor mij. Het voelt echt verschrikkelijk om aan te denken. Je vader die zich opoffert voor jou en hem dan voor je ogen ziet overlijden. Ik heb het altijd moeilijk gehad om het daar over te hebben. Ik had mezelf maanden lang in mijn kamer opgesloten en ik had wel 1 keer per week een nachtmerrie. Het was verschrikkelijk. Ik had niet door dat ik zo lang zat te denken en ik weg dompelde in een slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zie je wel Lauren !!!
eindelijk zijn ze verbonden.
wat zou Ethan gaan doen denk je ? morgen of overmorgen komen jullie het te weten.
we hebben de 3 duizend gehaalt !!! we zijn zelfs bijna bij de 3,5 duizend :P
hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vonden.

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now