Hoofdstuk 18

4.7K 239 2
                                    

De volgende middag
Lauren White



Op dit moment zit ik op een krukje naar Sara die nog steeds in een diepe slaap zat. Logan had samen met Ethan en Lucas een vergadering dus kon hij niet bij haar blijven. Dus ben ik hier heen gegaan. De hartslagmeter die naast het bed stond sloeg volgons mij normaal. " Sara " mompelde ik terwijl ik met mijn hand over haar wang wreef. Met enigste wat je hier kon horen was de hartslagmeter en onze ademhaling. Sara ligt hier nu echt al uren en ik begin me echt zorgen te maken. Eigelijk moest ze al een paar uur geleden wakker worden maar dat is niet gebeurt. Sinds dat ik hier binnen kwam tot nu heeft ze zich niet bewogen. Wat zou er gebeuren als ze niet wakker wordt ? Lauren ga niet zo denken ! ze wordt wel wakker, ze heeft alleen de tijd nodig.

Iets schoot me te binnen. Mijn moeder en broer ! ze maken zich vast ongerust. Ik heb al dagen niet met ze gepraat of tenminste iets van me laten horen. Ik pakte mijn mobiel en zocht in mijn contacten naar ' thuis '. Ik stond ondertussen op van mijn krukje en liep naar de gang om Sara niet te storen, ze heeft de rust nodig. Toen ik ' thuis ' had gevonden klikte ik op bellen en legde mijn mobiel bij mijn oor. Na even gewacht te hebben hoorde ik toch iets. " dit is het nummer van ... thuis ... spreek iets in na die piep ". Serieus, voicemail, dit kan je niet menen. Ik besloot toch maar iets in te spreken om toch te zeggen waar ik ben. " hey met Lauren, ik wou even zeggen dat ik bij Sara thuis ben en dat het me spijt dat ik die avond niet thuis ben gekomen en niets van me heb laten horen ". Okay ! akward ! naja, het moest een keer, het hele ziekenhuis gedoe hou ik wel achter me. Ik deed mijn mobiel weer in mijn zak van mijn vest en liep zo weer het kamertje van Sara in. Toen ik binnen kwam zag ik iets wat ik nooit had verwacht. Sara zat in een kleermaker recht op het bed. " Sara ?". ze keek op en toen ze mij zag kwam er een glimlach op haar gezicht tevoorschijn. " ben jij dat echt ?" vroeg ik aan haar vol verbazing. " nee ik ben Lady Gaga " antwoordde ze me. Ik barste in lachen uit net zoals zij en ging naast haar op het bed zitten. Ze is nog steeds het vrolijke meisje die iedereen aan het lachen maakt. " gaat het met je ?". " eigelijk beter dan ooit. Ik kan het hier in het ziekenhuis alleen niet langer volhouden. Te veel herinneringen komen hier naar boven. Kun je me helpen ?". " weet je zeker dat het goed komt als je nu al weg gaat ?". " tuurlijk, ik voel me sterk dus geen probleem ". " oke dan ". Ik ging staan net zoals Sara en tot mijn verbazing bleef ze ook staan. " zie je wel. het komt wel goed. Geen zorgen ".

We liepen samen van het ziekenhuis naar het ' packhuis ' die echt gigantisch is. " zijn er eigelijk meer van jullie roedel die naar school gaat ?". " ja. Zoals de schoolzuster die verzorgt hier ook mensen en houd een oogje in het zeil voor als er iets zou gebeuren, ook zij is een weerwolf zoals ons. en dan heb je nog een paar andere jongens en meisjes van onze leeftijd. Maar verder ook niet " antwoordde ze me. Ik knikte een keer als teken dat ik het begreep. " waarom noemt iedereen me hier eigelijk luna ?". " je hebt bij een roedel een gamma, een beta en een alfa. Bij ons is dan Lucas de gamma, Logan de beta en Ethan de alfa. De alfa zorgt ervoor dat de roedel in balans blijft en ook verzorgt wordt. Net zoals iedereen heeft de alfa in dit geval Ethan een mate, zij wordt dan de luna van de roedel ". " dus als ik het goed begrijp ben ik 1 van de belangrijkste personen van een roedel ?". " dat klopt. Als een roedel geen luna heeft valt de roedel langzaam uit elkaar, de alfa kan het op een gegeven moment niet meer aan ". Dat gedeelte is dus al iets duidelijker. " maar, wat als Ethan me nooit had gevonden ?". " dan moest hij iemand anders uitkiezen " mompelde ze. Dus als ik niet hierheen was verhuist had ik Ethan nooit ontmoet en dan had hij zomaar iemand anders uitgekozen ? oke, 1 ding is zeker, deze wereld is best ingewikkeld.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
het cadeautje !!!
1 van de slechtste hoofdstukken van mijn leven maaja, het moet maar.
ik wens jullie allemaal een happy en gezond 2016 !!!

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now