Hoofdstuk 28

3.7K 211 9
                                    

Lauren White

Ze zaten steeds daar te zeuren dat ik de deur open moest doen maar dat deed ik niet. Ik hoorde ze een tijdje niets meer zeggen maar ik voelde dat ze er nog steeds waren. Ik wil hier gewoon weg. Voor het eerst in mijn leven hielt ik echt van iemand maar zoals ik al had kunnen verwachten doet diegene me ook alleen maar pijn. De enigste mensen die me geen pijn doen zijn mijn moeder, Jesse en Sara maar Sara is ook niet echt een optie in deze. Het enigste wat ik op dit moment wil is hier vandaan. Alles is beter dan hier. Ik stond stilletjes op zodat ze het niet zouden merken en keek daarna om me heen, opzoek naar een uitweg.

Na even gezocht te hebben vond ik echt helemaal niets en was er maar 1 optie, uit het raam klimmen. Ik ging voor het raam staan, deed hem open en nam even diep adem voor ik de venster stevig vast pakte en me uit het raam liet hangen.

Op dit moment ren ik zo snel als ik kan door het bos heen richting thuis, tenminste de richting die ik denk die me naar huis leid. Ik wil niets meer met hem te maken hebben, met de roedel en de hele weerwolf wereld. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik wil mijn oude leven terug. Ik wil dat Jesse me iedere ochtend naar school brengt en me ook ophaalt, mijn moeder die me elke dag in haar armen slaat als ik thuis kom en ik die mijn eigen leven leid zonder dat iemand me dwingt om dingen te doen die ik niet wil doen.

Ik rende nog steeds en zag de straat waar mijn huis staat steeds dichterbij komen. Zouden ze het al in de gaten hebben dat ik weg ben ? geen idee. Zouden ze al aan het zoeken zijn naar me ? weet ik ook niet. Ik liep de oprit op en liet een zucht uit mijn mond rollen. Eindelijk weer thuis. " Lauren !". ik keek naar het begin van de straat en zag Ethan en Lucas staan. Serieus ? ze zijn me helemaal tot hier gevolgd ? dat kun je toch niet menen he. Ze kwamen naar me toe gerend en bij elke stap dat ze zette brak mijn hart weer een stukje. Tranen vormden zich weer in mijn ogen toen ik Ethan's bezorgde gezicht zag. Ik deed de voordeur van mijn huis open en liep gou naar binnen waarna ik de deur weer sloot en hem op slot deed. Ik ging tegen de deur aan staan en liet me langzaam naar beneden glijden. Ik trok mijn benen op, sloeg mijn armen eromheen, drukte mijn hoofd ertussen en begon weer zachtjes te snikken.

Ik keek op van het geluid van dat iemand van de trap liep en zag mijn moeder naar beneden komen. " mam ?". " Lauren ? ben jij dat echt ?". ik stond trillend op, liep naar haar toe en omhelsde haar. Ze omhelsde me gou terug. " we dachten dat we je kwijt waren ". Ze liet me een beetje los en keek me bezorgd aan. " hebben jullie mijn voicemail niet gehad dan ?". " nee, het netwerk lag er voor een paar dagen uit dus hadden we geen wifi en konden we niet bellen. Waar was je de hele tijd Lauren ?". ik moest direct weer aan Ethan denken nadat ze dat zei en tranen rolden weer uit mijn ogen. Ik trok haar opnieuw in een omhelzing en ze suste me. " waarom huil je ?". " mam, mijn leven is 1 grootte ramp " mompelde ik. " wat is er gebeurt ?". ze liet me nu helemaal los en liep naar de bank, terwijl ik haar volgde en naast haar kwam zitten. " zoals je weet gingen Sara en ik een paar dagen geleden naar het café in het dorp. We hadden het heel gezellig samen. Toen Sara me naar huis wou brengen stond er opeens iets op de weg waardoor ze tegen een boom reed en ik mijn bewustzijn verloor. Een paar dagen later werd ik pas wakker. Sara en haar broer hebben me geholpen. Ik werd ver... ". Ik kon niet verder praten. Ik barste weer in tranen uit en schreeuwde verdrietig " hij zei godverdomme dat hij van me hielt ". Ik sprong zowat in de armen van mijn moeder waar ik door huilde en huilde. " hij zei dat hij van me hielt " mompelde ik. " ik vertrouwde hem op een manier waarop ik bijna niemand vertrouw. Ik hielt van hem mam. Hij zei ook tegen mij dat hij van me hielt maar hij heeft gewoon een vriendin ". " het komt wel goed Lauren, echt waar ". Door de tranen heen kwam er toch een kleine glimlach op mijn gezicht. Ik had haar gemist.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#3 in populair bij weerwolf ❤️_❤️.
zal ik #2 of #1 ooit halen ??
vragen voor de Q&A zijn nog steeds welkom.

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now