Bonusová kapitola (+)

5.1K 446 19
                                    


Tonyho pohľad.

Držal som ju v náručí a premýšľal, či to, čo sa chystám urobiť je správne. Už som nič z toho nemohol vrátiť späť, ale predsa som sám seba nútil ešte chvíľu pri nej zostať.

Ria aj naďalej pokojne spala, viečka sa jej len občas zachveli a z úst sem- tam vypustila tiché slovo.

Vôbec netušila, že rozpráva zo sna a ja som sa jej to nehodlal povedať.

Pohladil som ju po vlasoch a na čelo jej vlepil jemný bozk. Vždy som ju rád pozoroval pri spánku, aj keď o tom vôbec nevedela. Nechcel som ju totiž svojim zmagoreným správaním vystrašiť.

„Hej, Ria, vieš o tom, že si úplne na zožratie, keď spíš? To ako ma silno držíš za ruku vo mne spôsobuje kopu nových pocitov."

Och, Tony, ty... idiot.

Chcel som pri nej ostať ležať hoci aj navždy, ak by to bolo možné, lenže už dávno som mal vypadnúť z jej izby, zbaliť si svoje veci a odísť.

Odísť preč od dievčaťa, ktoré milujem.

Idiotsky nápad, ale inak to nešlo. Už som ju nechcel viac trápiť svojim správaním... no najviac som sa trápil ja, keď som ju videl v prítomnosti toho parchanta.

Takmer som sa nedokázal ovládať a pozorovať osobu, ktorú milujem, v náručí iného chalana ma úplne zrovnalo. Najprv som sa bál priznať si to, lenže pred pravdou nikto nikdy neujde a napokon dohnala aj mňa.

Sk*rvene to bolelo.

Vedel som, že raz to muselo prísť. To ja som jej ublížil ako prvý, keď som sa sprosto vyspal s Kate. Aj tá noc je pre mňa jednou veľkou záhadou, netuším, čo som si vtedy myslel a kde som vôbec nechal rozum, ale stalo sa a aj keď je Kate ohromná kočka, nie je to Ria...

Ria je totiž až príliš výnimočná.

Už keď som ju prvýkrát zazrel vedel som, že raz musí byť moja. To ako sa usmievala, jej ironické poznámky a detinské správanie. To všetko ma k nej priťahovalo a ešte skôr než som sa stihol uvedomiť bol som v tom až po uši.

Odrazu bolo oveľa ťažšie držať sa od nej, prijímať to, že ma stále odmietala a správať sa jej v prítomnosti tak, aby som ju od seba neodplašil. Lenže každým dňom som sa strácal viac a viac, až som to nakoniec nevydržal, všetko jej o sebe povedal a konečne si ju získal pre seba.

Skvelé Anthony, znieš ako totálny magor.

Mal som jej to povedať. Mal som jej už na začiatku vysvetliť, že to čo som prežil s Kate nič neznamená. Ani pre mňa, ani pre nás. Bola to len chyba. Chyba, ktorú budem stále ľutovať.

No vôbec som netušil, čo moja zbabelosť môže spôsobiť. Áno, bál som sa. Bál som sa toho, že si so mnou tá tvrdohlavá ženská nič nezačne a tak som čušal, ako čistý idiot.

Och môj bože, zniem ako baba.

Poslednýkrát som ju pobozkal na pery, vedel som totiž, že tvrdo spí a nečudoval som sa. Prežila si toho veľa, tak hrozne veľa, len kvôli mne.

„Ľúbim ťa, Ria," šepol som a vtisol jej ďalší nevinný bozk na čelo. Zachvela sa, ale neotvorila oči a tak som sa dostal z jej, až príliš silného objatia a poriadne ju prikryl. Našťastie sa nezobudila, len sa hlbšie schovala do prikrývky a ticho niečo zamumlala.

Nebolo to najjednoduchšie, len tak ju tam nechať a tak som urobil ďalšiu úplne zbabelú hlúposť.

Odfotil som si ju.

Zabite ma, keď som si ju chcel takto pamätať!

Nakoniec som predsa len zozbieral svoje veci, navliekol si ich na seba a v tichu odišiel. To nutkanie vrátiť sa späť, zase ju objať a nikdy nepustiť, bolo tak silné, že som zatínal dlane v päsť.

Crazy In Love Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt