35.kapitola

6.6K 488 4
                                    

Zvyčajne rána neznášam. Veď úprimne, kto by ich aj miloval? Ale v to ráno som vstala o čosi skôr, len preto, aby som bola hore prvá. Nie z dôvodu, že by som chcela odísť, alebo niečo podobné...len som sa chcela pozerať.

Našťastie Tony pokojne spal, s rukou prehodenou okolo môjho pása a tvárou otočenou ku mne. Vyzeral neuveriteľne roztomilo a preto som opatrne zdvihla ruku a prešla mu ňou po tvári.

Nezobudil sa, ani sa nepohol a tak som to využila na nežné skúmanie jeho tváre. Najprv som mu ukazovákom prešla po nose a premýšľajúc sa vybrala až k perám. Bolo to neuveriteľné ako som za pár dní zistila, že ho potrebujem, že je pre mňa dôležitý a že mi na ňom záleží. A to všetko viedlo k niečomu veľkému, k niečomu čo som ešte nepoznala a trochu som sa toho bála.

Keď sa môj ukazovák dotkol Tonyho pier, on ich pootvoril a ešte skôr než som stihla reagovať, ma doň uhryzol. Okamžite som stiahla ruku späť k sebe a Tony sa hlasno rozosmial.

„To bolo za čo?" vzdychla som urazene, načo otvoril oči a odzbrojil ma dokonalým úsmevom.

„Dobré ráno," zasmial sa a úplne odignoroval moju predchádzajúcu otázku. „Ako si spala?"

„Fajn," zamumlala som a skrčila obočie. Tony okamžite spozoroval, že sa snažím na neho hnevať a zase sa usmial.

„Moja Ria, sa hnevá?" opýtal sa a milo mi ťukol ukazovákom do nosa. „Chcela si ma pozorovať dlhšie? Okej, čakaj," zatvoril oči a spokojne sa zazubil. „Pokračuj."

To, že som očervenela je jasné ako facka, ale urazila som sa ešte viac. „Vôbec som ťa nepozorovala, idiot, len som..."

„Len si ma pozorovala," doberal si ma a krútil hlavou. „To je v poriadku, mne to nevadí."

Nahnevane som ho buchla do ramena. „Musíš byť taký idiot?"

Tony sa rozosmial a následne ma štuchol do rebier. „Priťahuje ťa to, priznaj sa."

„Tak určite," zatiahla som ironicky a jeho smiech sa znásobil. Pozorovala som ho ako sa veselo smeje a netrvalo dlho a moje vlastné kútiky pier ma zradili, keď sa roztiahli do širokého úsmevu.Vtedy som spoza hlavy vytiahla malý vankúš a trafila ho ním rovno do tváre.

„Ou," stíchol a následne ma atakoval rovnakým spôsobom ako ja jeho. „Žiadne rozbroje v posteli, ženská!"

Rozosmiala som sa a on zvážnel, pomaly natiahol ruku, v ktorej ešte stále držal vankúš a zase ma ním trafil priamo do tváre. „Tebe to ešte príde smiešne?" zafučal a mňa to dostalo ešte viac.

Čakala som, že bude vo svojom malom boji pokračovať, ale on si namiesto toho podoprel hlavu lakťom a s jemným úsmevom ma pozoroval.

Až keď som sa upokojila zmohla som sa na závažnú otázku. „Prečo sa na mňa tak pozeráš?"

Tony sa usmial o čosi širšie a šepotom vyslovil. „Mala by si sa takto smiať častejšie, robí ťa to krajšou."

Och áno, zase som sa trápne začervenala. Tony to však predišiel bez zbytočného komentára, len mi na čelo vtisol nežný bozk a odkráčal do kúpeľne.

****

„Mala by si vedieť jednu vec," zamrmlal, keď sme kráčali dole schodmi do kuchyne. Sľúbila som mu totiž, že ostanem na raňajky, aj keď sa mi to nezdalo správne, nedal sa však prehovoriť a tvrdohlavo si stál za svojim.

Crazy In Love Where stories live. Discover now