Herşey Senin İçin

5.1K 282 31
                                    




Elimin içeresinde ki kalem varlığı,beni rahatsız etmiş ve ağırlaşmış göz kapaklarımı açmama neden olmuştu. Odamı aydınlatan karın beyaz ışığı,bakışlarımın karşısında dans ediyordu. Karışmış saçlarımın arasında ellerimi gezdirdim.Kafamı iki yana sallayarak,ayaklandım. Elimde kalan kalemi, çalışma masasına yerleştirdim. Sonra gözlerimi kayırarak kalemi bıraktığım yerden geri alarak tekrar avucumun içersine yerleştirdim. Nede olsa tuzağa düşmüş ve bundan ders almış gibi yapmalıydım.

Ellerimde ki demir karışık pas kokusunu silmek için odamın karşısında bulunan,banyoya doğru ilerledim. Kapıyı itmemle birlikte,gıcırdıyan kapı beni güldürmüştü.Bu sesler,insanı zamanla bu eve alıştırıyor ve o sesleri duymadığında tedirginlikle karşı karşıya kalıyordun. Yavaşça ilerlediğim banyoda,ellerimi 'merhaba' dercesine suyun altında özgür bırakmıştım. Ellerim,suyla merhabalışırken gözlerim aynada kendimi izlettiriyordu. Suyu kapatarak;

'Sadece ellerinin değil,bedenininde suya ihtiyacı var Kristen.' dedim sesli bir şekilde. Birkaç bakışımdan sonra,direnmekten vazgeçip,üzerimdekileri çıkarmaya başlamıştım.

Sıcak suyu açtım ve etrafa yayılan

'ben hazırım' dumanlarını izleyerek,bedenimi suyla bütünleştirdim.

...

Kısa süre sonra banyo keyfim sona ermişti.Temizlenen bedenim kendini oldukça rahat ve huzurlu hissediyordu.Saçlarımı,kurutarak özgür dalgalı haline kavuşturmuştum.

Kapının,tıklanması üzerine üzerimde ki bornozu sıkıca tutarak kapının arkasına geçtim.

Karşımda ki Rosa teyzemdi.

'İyi misin Kristen?' dedi.

Ben ise gülümseyerek;

'İyiyim,sadece biraz keyifleniyordum.'

Rosa teyzem gülerek;

'Peki acele et kahvaltı seni bekliyor.' dedi ve merdivenlere doğru ilerledi.

Ben ise üzerine kapıyı yavaşça kapattım. Karşımda gördüğüm buhulu cam,beynimde ki düşünceleri nitelendiyordu.Özgür değildim artık.Özgür olabilmem için,kendimden vazgeçmeliydim.

Derin nefes alarak kapıyı açtım,etrafı izledikten sonra hızlı adımlarla odama gitmiştim.Dolabımdan,bordo balıkçı kazağımı ve koyu jean aldıktan sonra giyinmeye başlamıştım.

...

Merdivenlerden yavaşça iniyordum.Bel kemiklerimin oldukça fazla belirmesi beni rahatsız etmişti.Bedenim kilo kaybetmiş ve ayakta durmakta zorlanıyordu.

Kapının çalmasıyla birlikte,merdivenlerde ki adımlarımı hızlandırmış ve kapıyı açmam için yönelmişti.

Parlayan bir çift mavi göz karşılamıştı beni. Siyah kazağına,bedeninde ki tüm kasları yerleşmişti.

Koyu jean pantolunu,bedenine oturmuş ve onu oldukça fit ve uzun göstermişti.

Kısa gülümsememden sonra bedeninde ki kasları doldurmuştum.

O ise elleri arasına aldığı bedenmi tedirginlikle tutuyordu. Kısa süre sonra,ayrık olan kaşları birleşmiş ve sesinde beliren sitem ortaya çıkmıştı.

'Kristen,bu?' dedi kekeleyerek ve ekledi.

'Bu halin ne?'

Ben ise mahçup bir şekilde alt dudağımı ısırmıştım.Beliren bel kemiklerim ve kaybolan karnım,buna eşlik eden uzun ve ince bacaklarım...

MühürWhere stories live. Discover now