26. Bölüm

32.5K 2K 172
                                    

BÖLÜMDE GEÇEN ŞARKI YASEMİN MORİ ( NOLUR NOLUR)....

- İYİ OKUMALAR-

SIRMA

" Sırma, sana olmaz dedim! Ben olmadan o partiye gidemezsin! Benim de bu gün oraya gelmem imkansız." dediğinde derin bir nefes aldım.

" Peki ben Kereme ne diyeceğim Ömer, en yakın arkadaşım o benim. Hatta iki arkadaşımdan biri." 

" Ben konuştum Keremle, problem etmeyecektir." diyen Ömerle kısa bir şaşkınlık geçirdim.

" Ne demek konuştum?! Ömer sen niye benim adıma onunla konuşuyorsun? Hem onun ne dediği umurumda değil bu gün onun yanında olacağım ben." deyince sinirle bir soludu.

"Sırma! Olmayacak öyle bir şey! Gitmeyeceksin!" dediğinde bu kez ben sinirlendim.

" Bana emir verme! Ayrıca o partiye gideceğim!" Hiç bir şey beni engelleyemez. Benim tepkimle derin bir nefes alıp daha sakin konuşmaya çalıştı.

" Tamam, bak ikimizde sakin olalım tamam mı? Mantıklı bir açıklama istiyorsun madem, o partiye katılan insanların kimler olacağını biliyorum ve bu insanlardan hiç haz etmiyorum. Sende kimi kast ettiğimi biliyorsun. O yüzden gitmiyorsun ve bu konuyu burada kapatıyoruz"

" Bence de bu konuyu burada kapatalım çünkü ben o partiye gideceğim." diye direttiğimde araya girdi.

" Ahhh, Sırma hala uzatıyorsun..."

" Ben uzatmıyorum Ömer." dediğimde bir kez daha sinirle konuştu.

" Bu konuyu burada kapatalım, olur mu? Malum kız kardeşimi istemeye gelecekler ve benim başka işlerim var. İyi akşamlar." deyip konuşmama izin vermeden telefonu kapattığında sinirle telefonu yatağın üzerine fırlatıp olduğum yerde tepindim.

Evet, ilk ciddi kavgamızı yapmış bulunuyoruz. Dün Kerem doğum günü partisine beni davet ettiğinde bunun üzerinde çok düşünmedim. Çünkü o Kerem, sahip olduğum iki arkadaştan biri. Az önce, konuşmamızın başında her şey yolundaydı. Neşeyi istemeye gelecekleri için Ömer telaşlıydı ve ben söylemek için ancak fırsat buldum. Zaten Ömer de bu konuya takılmadı. 

Kimlerin davetli olduğunu sorana kadar da partiye gitmeme hiç bir itirazı yoktu. Ama ne zaman ki bütün okulun davetli olduğunu ve hatta İstanbuldan da birilerinin geleceğini öğrendi, işte o zaman işler karıştı ve biz tartışmaya başladık. Aslında en başında her zaman ki gibi kibarca beni ikna etmeye çalışsa da ben diretince oda sinirlendi. Ve sonuç olarak ilk kavgamızı ettik. Peki bu beni durduracak mı? Tabi ki hayır, ben o partiye gideceğim! Hem yüzüme telefonu kapatmakta ne demek?! 

Kalkıp hazırlanmaya başladığımda hala Ömere söyleniyordum. Üzerime geçirdiğim siyah taytın üstüne kalın askılı siyah bluz giydim. Saçlarımı dalgalandırıp hafif bir de makyaj da yaptığımda hazırdım. Son olarak siyah topuklularımı ve deri ceketimi giyip Aliye hazır olduğuma dair mesaj attım ve aşağı indim. Dışarı çıktığımda Ali kapıda beni bekliyordu. Gidip arabaya bindiğimde arabayı çalıştırmak yerine bana bakmaya başladı. 

" Ne?!" 

" Açıklama bekliyorum, Ömer hem beni hem de Keremi arayıp senin gelemeyeceğini daha sonra özel olarak kutlayacağınızı söylemişti." dediğinde daha da sinirlendim.

" Ne yani seni de mi aradı?" dediğimde başını salladı.

" Seni benden daha iyi tanıyor. Arayıp partiye gitmeni istemediğini ama senin bunu kabul edeceğinden emin olmadığı için beni arayıp seni yalnız bırakmamamı istedi." dediğinde derin bir nefes aldım.

Hayat Seninle GüzelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin