Yeni Hikaye Spoiler

5.6K 196 23
                                    

Canlarımmm. Yep yeni bir kurgu daha oluşturdum. İllegal aşklar bittikten sonra buna devam edicem uzun bir spoiler paylaşıyorum beğenirseniz mutlaka hikayeyi kütüphanenize ekleyin derim!

Link:https://www.wattpad.com/story/53336701-atmaca

Tanıtım:

Bir adam düşünün; her gün kendi bedeninde başka bir bedene daha ev sahipliği yapan. Gündüzleri başka geceleri daha başka olan bir adam.

Ve bir kadın; bir zamanlar en büyük tutkusu motorsiklet yarışları olmasına rağmen artık üzerine binmeye bile katlanamayan.

En yakın dostunuza vefa borcunuzu her zaman öder misiniz?

Ya da en büyük korkularınızı yenmek için onların üzerine gidebilir misiniz?

İki kişilik bir hayatı nereye kadar tek başınıza sürdürebilirsiniz?

Peki ya bu iki insanın hayatları nerede kesişir dersiniz?

Spoiler:

Hız ibresi 200'e vurduğunda kask takmasına rağmen rüzgarın uğultusu Pars'ı rahatsız etmeye başladı. Saat gece yarısını çoktan geçmişti. Sabahtan beri toplantılarla boğuşmuş şimdi ise motor tepesinde şehrin diğer ucunda sabaha karşı yapılacak olan yarışa yetişmeye çalışıyordu. Hemde yarın sabah bütün kaslarının isyan edeceğini bile bile. Üzerine giydiği ceketin arkasındaki işleme Pars'a uzun zamandır ağır geliyordu. Çoğu zaman vazgeçmeyi düşünmüş fakat vicdanının sesini bastırmayı başaramamıştı.

Yarışın yapılacağı noktaya vardığında diğer yarışçılarla arasına belirli bir mesafe bırakarak motorunu park etti. Ucu ucuna yetişmişti. Yarışın başlamasına dakikalar kala yerine, yarışçıların en soluna geçti. Hiç kimse Atmaca'nın yerine geçmeye cesaret edemezdi. Evet doğru duydunuz Atmaca, üzerinde taşıdığı en büyük yük.

*****

Şirkete geldiğinde saat henüz 7,30 du. Üzerinde dünden kalma kırışmış takım elbisesi vardı. Eve uğramaya vakit bulamamıştı bu nedenle bir an önce odasına girmek ve dinlenme odasındaki yedek takımlarından birini giymek istiyordu. Asansörün kapıları 7.katta açıldığında kişisel asistanı Gülşah hemen yanında bitmiş ve günlük programını anlatmaya başlamıştı;

"Günaydın Pars Bey bugün ilk olarak reklam bölümümüzde boşalan pozisyon için eleman alımı..."

"Ertele."

"Ama efendim bu gerçekten önemli ve pozisyonun bir an önce doldurulması gerek ve başvuruda bulunan sadece iki kişi var."

Odasının önüne geldiklerinde Pars iki elini beline koyarak Gülşah'a doğru döndü.

"İlk başvuranı alın."

"Ama mülakat.."

"Mülakat falan yok ilk başvuranı işe aldık. İnsan kaynakları birimine uğrayıp girişini yaptırsın ve ben bir an önce odama kahve istiyorum."

"Peki Pars Bey."

*****

Alçin uzun uzun çalan telefonun sesini son anda duydu. Tek gözü hala uyanamamış olmasına rağmen telefonu açmayı başardı. Tarazlı sesiyle;

"Alo."

"İyi günler Alçin Hanzade ile mi görüşüyorum?"

"Evet, buyrun?"

"Ben Ulusoylu Holding'ten arıyorum. İş başvurunuz kabul edildi Alçin Hanım. Pazartesi saat 08,00'de bekliyoruz. Hayırlı olsun."

Alçin yaşadığı şokla birden uyanmış, kekelemeden cevap vermeyi başarmıştı.

"Teşekkür ederim,iyi günler."

"İyi günler."

*****

"Sende kimsin?"

"Reklam departmanından Alçin Ben yeni işe başladım asıl sen kimsin?"

"Alçin mi? İlginç bir isim seçimi daha önce duymamıştım anlamı ne?"

"Küçük kırmızı kuş demek."

"Evet küçük kuş olduğun doğru ama kırmızı kısmından pek emin olamadım."

Alçin karşısındaki adamın kendisini beğeniyle süzdüğünü fark edince kızarmaya başladı.

"Ahh evet işte şimdi tam küçük kırmızı bir kuşa döndün."

Pars göz kırparak dönüp gitmişti. Alçin ise arkasından sinirle söylenerek çalışacağı ofisi aramaya devam etti.

*****

Pars yarış platformuna vardığında karşılaştığı duruma karşı oldukça hazırlıksızdı. Her bir yarışçı motorunun arkasına kendilerine eşlik edecek bayan partnerlerini almışlardı.

'Lanet Olsun!' Yarışın yapılacağı noktayı bildiren mesajı doğru düzgün okumamıştı sadece yarışın yapılacağı noktaya bakıp silmişti. Kahretsin hazırlıksız yakalanmıştı! Yarışma şartlarına uygun değilse katılamazdı. Kendi düşüncelerine dalmışken beline sarılan kollarla irkildi. Arkasını dönüp kimin oturduğuna bakmaya çalıştı fakat görebildiği sadece bir tutam kahverengi saçtı. Önemsemeyip önüne döndü şimdi yarışa odaklanmalıydı nasılsa yarış bitiminde kim olduğunu öğrenirdi.

*****

'Lanet Olsun! Cidden Lanet Olsun!'

'Evet, tamam sakinim. Bunu yapabilirim.'

'Hayır yapamam kahretsin,inmem lazım.'

Genç kız kendi içerisindeki tartışmayı sürdürürken motorun birden hareketlendiğini fark etti. Boğazından çıkmak üzere olan hıçkırığı son anda tutarak önündeki adamın beline daha sıkı sarıldı. Başını atmaca işlemesinin hemen üzerine iyice yaslayıp gözlerini sıkıca kapattı. Gözlerinin önüne gelen sahneleri yok saymaya çalışıyor fakat başaramıyordu. Küçük kardeşinin motorunun yoldan çıkışı sürüklenip bariyerlere çarpışı ve en son asfaltın üzerinde uzuvları garip bir şekilde uzanışı gözlerinin önünden bir saniye bile gitmiyordu. Kapalı göz kapaklarının ardından süzülen yaşların farkında bile değildi.

*****

Pars bitiş noktasına ulaştığında arkasındaki kızın kim olduğu hakkında iyice meraklanmış durumdaydı. Arkasındaki kız inmeden kendisinin inmesi imkansızdı ayrıca kollar belini öyle sıkı sarıyordu ki zaten hareket etmesi mümkün değildi. Belindeki kollar birden çözüldü. Küçük ellerin omuzlarından destek alarak inmesine izin verdi. Kendisi de inip geriye döndüğün de koşarak uzaklaşan kahverengi saçlı zayıf kız çoktan kalabalığın arasına karışmıştı.

*****

"Kimsin sen?"

"Haddin olmayan işlere burnunu sokma küçük kuş?"

"Bana kim olduğunu söylemek zorundasın."

"Öyle mi? Neden?"

"Çünkü eğer söylemezsen?.."

"Evet devam et eğer söylemezsem?"

"Eğer kim olduğunu söylemezsen emin olamam."

"Ne demeye çalışıyorsun küçük kuş neyden emin olamazsın?"

"Atmaca'nın sen olduğundan."

*****


İLLEGAL AŞKLARWhere stories live. Discover now