Hoofdstuk 5 (Het gelukkigste vrouw)

1.6K 136 21
                                    

Hij gaf een aai over mijn gezicht. Yassir pakte rustig mijn hand. Ik keek naar links en Ik zag wazig Latief voor de deur staan.

'Papa' zei ik. OW wat zei ik? Ik keek naar hem en dacht weet je laat ik het maar een kans geven. De tranen begonnen nu ook over zijn wangen te lopen. 'Waarom..' Zei ik zacht. Maar ik bedacht me.

'Wat is er aan de hand wat doe ik hier?'. Yassir liep naar Latief pakte hem bij de hand en fluisterde iets.

Latief liep weg en zijn betraande oogjes verdwenen in één klap. Yassir liep naar mij toe en zette mij recht zodat ik zat op het bed in plaats van dat ik lig. Hij keek mij aan en de vlinders begonnen weer.

' Uhh' 'Wat mompel je allemaal' riep ik hem lachend toe. ' De reden dat je hier zit is omdat je dacht dat ,toen we de zaal binnen traden dat de ontvoerders er zaten. Omdat het donker was. Het is traumatiserend ik begrijp het. Alleen de zaal stond vol kaarsjes en schemerig licht en dat was de zaal waar ik je ten huwelijk zou vragen. Allemaal geregeld door onze grote vriend'

Het laatste zin slikte hij in één keer in leek het wel. Uit het niets zei hij dit. Mijn ogen traanden zich en ik keek hem liefdevol aan.

'Echt' zei ik. 'Echt' zei hij met een meisjes stem. Hij ging op zijn knieën en zei:'Jij gaat ECHT met mij trouwen' .Ik lachte zenuwachtig en zei:'Is het verplicht om ja te zeggen dan'. Hij lachte en zei:'Waag het'. Ik raakte hem aan op zijn neusje en zei:'Ja lieve Yassirtje'. En dit was de dag dat ik het gelukkigste vrouw op de wereld zou zijn geweest.

STEMMEN REAGEREN Word vervolgd mensen. Blijf stemmen en reageren dat is het geen dat stimulerend in mijn ogen is. Love voor alle mensen die mijn verhaal lezen😘😘

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu