Hoofdstuk 2 (Yasmine's perspectief)

2K 137 7
                                    

'Jaa ik ben bijna klaar' Ik maakte mijn nieuwe lange bordeaux rok goed en trok mijn witte All stars aan. Ik zag Yassir beneden al staan met zijn mooie jelleba. We vertrokken samen naar de auto.

Vanzelfsprekend hield de charmante Yassir de deur weer voor mij open en ik stapte in. 'Even bijkomen' zei yassir uitgeput in de auto 'Hoezo, ben je moe?' vroeg ik. 'Ja en hoe' Ik glimlachte al sneeky. 'Ga je mij niet leren auto rijden dan?' Hij begon te lachen en zwaaide met zijn hand. 'Nee ben je gek?' Ik was weer te koppig en stond op , liep naar yassir's portier en trok hem open. 'Eruit nu' zei ik. Hij keek mij met één wenkbrauw aan en zei ;'Okee we gaan zien wat je ervan gaat bakken' Ik glimlachte mijn tanden bloot en antwoordde 'Oke dan'

Hij stapte uit en kwam op de stoel zitten waar ik net op zat. Ik ging ook zitten en startte de auto. Ik bewoog de koppeling en gaf gas. 'Dit is dus je eerste keer?' Vroeg hij lachend. Ik maakte een verkeerde beweging met de koppeling en hij antwoordde snel mij fout. 'Hmm mevrouwtje weet alles zo goed'. Weer voor de tweede keer maakte ik een fout.

'Kijk zo moet het' Hij pakte mijn hand , legde hem op de koppeling en zijn andere hand rustte hij op mijn eigen hand zodat hij het mij kon 'Leren'. Nu kon ik niet meer helder nadenken door de hand die mij vergezelden.

'Weet je' zei ik ineens. 'Zo komen we nooit aan bij de moskee dus rijd jij maar' Het deed pijn om hem gelijk te geven maar ik kon niet met die hand helder na denken. Anders kwamen we niet in de moskee aan maar in de ziekenhuis.

We waren in de moskee aangekomen we baden het Dhor gebed en liepen weer naar het afgesproken plaats. Daar aangekomen stond ik nog te wachten op Yassir hij was er nog niet.

'Salaam mualaikum Yasmine' Ik beantwoordde hem terug en stapte in. De auto was nog niet gestart. Ik voelde dat Yassir mij aankeek. Maar ik keek niet terug. 'Duss het is Vrijdag hea?' 'Blijkbaar'zei ik sarcastisch. 'Wat gaan we doen?' zei Yassir 'Voor mij is alles goed' 'Eerst gaan we even wat eten en daarna kijken wel'

Ik knikte dat het goed was en hij startte de auto. Hij deed wat qoran op en we ontspanden ons. Na een half uurtje gereden te hebben stopten we bij een restaurantje. Het was er lekker knus en gezellig. We liepen naar binnen en namen plaats. Hij rechts en ik links.

We bestelden wat en de sauzen waren gratis werd ons net verteld. die waren wel een eindje verderop aan een buis waar je dan in moest knijpen. Onze bestellingen waren klaar en de ober vroeg of alles naar wens was en dat was het zeker. Yassir liep naar het sauzen gedeelte toe en knijpte wat saus uit de buis. Daarna was ik van plan om dat zelfde te doen. Ik liep naar het sauzen gedeelte toe en ik voelde onderweg iemand aan mijn hoofddoek zitten. Iemand trok mij van achter naar het wc toe en stopte wat in mijn mond vervolgens wist ik niets meer...

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu