Hoofdstuk 2 (Yassir'S perspectief)

1.9K 134 15
                                    

Ik at mijn lekkere kip saté dat nog lekker warm was. Na een paar minuten was ik klaar met het eten, maar Yasmine was er nog steeds niet? Ik liep naar het saus gedeelte toe. Yasmine was nergens te bekennen.

'Yasmine?' riep ik nog, maar geen antwoordt.. Misschien is ze naar de wc het kan niet anders. Ik keek naar de klok twintig minuten waren al voorbij. Nu begon ik mij druk te maken en liep naar één van de medewerkers toe.

'Hallo meneer' groette mij één van de vrouwelijke medewerkster, duidelijk van Marokkaanse afkomst. 'Hallo, heeft u misschien een meisje gezien met een lange rok en een witte hoofddoek.' 'Uw vrouw?' vroeg ze, verleidelijker kon niet dacht ik. 'Overbodig informatie, ik vraag uw alleen of uw haar hebt gezien ja of nee?' 'uhmm misschien ' Ik keek haar gek aan en zei toen:'Oke doeg'

Ik hoorde haar nog mompelen en liep naar een andere medewerksters toe. Maar tevergeefs.. Niemand die wat gezien heeft. Ik werd bezorgder en bezorgder. Ik was vergeten dat ik haar telefoon nummer nog had.  Ik pakte snel mijn telefoon en belde haar.

*Tuut tuut* 'Yaa..sss heelpp' zei ze gebroken. Iemand pakte haar telefoon en de persoon zei;. 'Yassir, je vind haar nooit terug NOOIT' Mijn hart stokte in mijn keel. Bang was ik zeker niet, ik wilde haar alleen bij mij hebben. Ik pakte snel mijn auto sleutels en racede naar huis.

Ik was erg blij dat ik goed met technische dingen kon werken. Mijn plan was om haar nummer te traceren zodat ik kan zien waar ze zich bevindt.

Ik plaatste me even op de bank om alles op een rijtje te zetten ik pakte pen en papier en schreef alles wat in me op kwam. Een geheugen steuntje want misschien weet ik de kleine details die een heel groot impact hebben op dit incident niet meer. °Man 40 a 50 geheimzinnig kijken in de restaurant. En zo ging ik verder.

Ik belde even iemand want ik heb onderhand het wel begrepen hoe het moet met traceren. Ik belde mijn neef op en vroeg het op hem te testen. Ik tikte zijn naam in en kreeg zijn telefoon nummer in beeld. 'Salaam mualaikum Bruudduur' Groette ik mijn neef. 'Wa alaikum salam bruuduur van de andere muuderr'

Ik moest hier om lachen maar dat was kort, want ik dacht weer aan mijn mooie meid die nu weg is. Ik vroeg hem of ik wat mocht testen waarop hij met een vreemde oké antwoordde. En toen ik het hem vertelde waar het allemaal over ging leek hij het te snappen en ik traceerde zijn nummer. Het was allemaal gelukt en nu kon het echte werk beginnen.

(Mensen Mensen wie verdenken jullie? En wie helemaal niett??!! HIER KAN IK INSPIRATIE UITHALAN voor de duidelijkheid. Nou lieverdjes  leuke comments en votes ben ik ook niet vies van xx Ketkouta (KautarLovesReadingAndWriting) )

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu