Hoofdstuk 4 #Yassir Rayan en Yasmine's perspectief #

1.6K 128 22
                                    

Ik was de kamer nummer aan het zoeken. '543 542 541 Aha! 540' Mompelde ik blij. Toen ik de deur wilde openen rook ik het lekkere parfum die Yasmine altijd op had.

Vreemd? maar het is denk ik een veel verkopend product iedereen kan hem op hebben. Iets in mij hoopte dat hij toch van Yasmine was O N M O G E L I J K dacht ik.

Na een tijde gedagdroomd te hebben opende ik de deur. Nadat ik binnen was kleedde ik mij om in mijn korte broek en witte t shirt. Ik draaide alvast de douche kraan open. En vervolgens nam ik al de benodigde douche spullen mee om een heerlijk douche te verrichtten. Meteen na de douche zocht ik lekker mijn bedje op.

De volgende ochtend werd ik direct verwelkomd door de room service. Ze bracht mij een heerlijk ontbijtje en liep daarna weer weg.

Ik trok mijn kleren aan en liep vervolgens richting de trap. Hmm de linker of rechter? Rechter is sneller. Ik rende de trap af naar beneden.

Yasmine's perspectief

Ik werd met een goed gevoel wakker. Maar zo goed zou hij eigenlijk niet moeten zijn want vandaag was de dag dat ik jev zou moeten ontmoeten.

Jev? Even serieus hoe in mijn hele leven zou ik een jev kennen of een jev zou mij kennen. Misschien is het wel een buitenlands naam. Ik zette mijn gedachtes even opzij en trok mijn werk kleren aan en pakte mijn autosleutels.

Pff nu nog die lange trap af. Je had een linker en rechter kant. Dit was de eerste keer dat ik hier kwam dus besloot ik maar de linker te nemen.
Aangekomen op mijn werk deed ik maar alsof ik gewoon hier in Amerika woondde om zo vele problemen te kunnen vermijden.

Zoals mijn verhaal doen waarom ik hier gekomen ben. Ik ben een slechte leugenaar kortom ik kan gewoon niet liegen. Want mijn echte verhaal zou ik niet kunnen vertellen.

Ze zouden toch niet merken dat ik een nederlands meisje ben. Mijn VWO diploma heb ik netjes afgerond. Ik heb de eerste tot derde klas 2 talig VWO gedaan. Dat bestaat dan uit Engels en Nederlands. Alles werd in het Engels dus gegeven.

Na een lange werkdag reed ik doodmoe naar het hotel toe. Daar aangekomen liep ik richting de lobby. Ik ging even zitten want ik moest even bijkomen zo moe was ik.

'Hey meisje' zei iemand in het Nederlands. He? Ik draaide me om en daar stond de eigenaar van dit Hotel.

'Ow hey salaam mualaikum ben je Nederlands?' 'Haaha ja' 'Hoe weet je dat ik Nederlands ben?' 'Dat weet ik kun je even mee lopen '

Ik keek naar mijn horloge ik had nog 2 uur voor het mysterieuse afspraakje. 'Dat is goed' En ik pakte mijn tasje. Ik zou niet zomaar met iedereen mee kunnen lopen maar ik zag dat hij mij iets belangrijks wilde vertellen. Dus liep ik met hem mee naar buiten.

'Hoe heet je eigenlijk?' 'Rayan jij heet Inaya toch?' 'Jaa!' Wat weet deze jongen nog meer over mij? 'Ik geef een feest Zondag wil jij dan komen? In dit hotel' 'Ow oke gezellig ik zal zeker komen ' Na dat we even gelopen hebben zei hij oppeens super snel 'Yassir'

Rayan's perspectief

Ik dacht als ik nu heel snel Yassir zeg en ze kijkt vreemd en geschokt tegelijk weet ik zeker dat dit het meisje is die yassir bedoelde.

Ik gaf zondag een hotel feest iets dat nooit zou komen. Ik geef een romantisch diné voor Yassir en Yasmine zonder dat ze dat weten. Ik ga Yasmine vragen om hulp want ik wil een 'verlovings ring voor mijn vrouw halen' zodat ik haar ten huwelijk kan vragen.

Dat is ook schijn. Als ik een velovings ring haal voor Yasmine en Yassir. Heb ik twee vliegen in één klap. En Yasmine heeft een ring één mooie ring ze hoeft zich niet te schamen want het is toch voor MIJN vriendin EN ik zie mij gelukkige broertje stralen.

'Uhmm Yasmine ik wil een ring halen voor mijn vriendin ik wil haar ten huwelijk vragen' Ze begon gelijk al te stralen. Dit is een geschikte vrouw voor mijn broertje dat weet ik zeker. 'Ja tuurlijk ik ga de mooiste ring voor haar uitkiezen' Wat een hart tbarkAllah.

We liepen een winkel in voor verlovingsringen. Ze wees allemaal naar ringen, uiteindelijk waren we eruit gekomen en ik kocht hem. We liepen weer richting het hotel.

Na een tijdje zei Yasmine 'Ze zal er heel blij mee zijn inch Allah. Ik weet zeker dat het ook zo een goed meisje is met een goed hart net zoals jou' Meskiena ze praat over een niet bestaand meisje. Zo zie je maar! 'Awh dat vind ik super lief van jou' probeerde ik zo echt mogelijk te zeggen.

Yasmine's perspectief

In het hotel aangekomen na een lekker dagje buiten zijn geweest zei ik Rayan nog gedag en vernieuwde mijn kleren. Want zometeen zou ik jev ontmoeten ik was zo zenuwachtig en bang.

Wat nou als het één van die mensen zijn die mij ontvoerd hebben? Nee nee dat kan niet ik hoop het niet inchAllah. Maar ik ben TE nieuwsgierig. ik liep alvast richting het zwembad.

Heel mijn lichaam shakte toen ik voor de deur van het zwembad stond. Ik deed de deur open en zag de man van verleden week.

*Flashback* 'Wat een mooi land zeg' mompelde ik binnensmonds. 'Vind ik ook' antwoordde een mannenstem ik keek opzij en zag de man van het hotel die mij naar het kamertje begeleide. 'Ben je lekker aan het shoppen?' 'Hahah ja zeker' Er kwam er wat oudere knappe man rond 30 onze richting op lopen. 'Yassin? wat doe jij daar?' Van dichtbij leken ze echt veel.. Echte veell.. Op mijn oma!*

Dat was dus die man die oudere knappe man rond de 30. 'inaya' hij werd emotioneel en rende mijn kant op.

Hij stond te huilen en te huilen. Ik weet niet eens wat deze man mankeerde maar toch huilde ik mee. Hij knuffelde mij en keek mij weer aan. Na dat hij me even had aangekeken begon hij weer te huilen.

'Watt..waatt is er' riep ik er net nog snikkend tussen uit. Er stond een wit blaadje met wat tekens erop die ik in het middelbare school heb gehad er boven stond in grootte koeienletters JEV. En daar onder geheim taal. 'Ontcijfer het maar op de achterkant staat hoe je het moet doen' Zei hij nu in het nederlands.

'Oke?' Jev staat dus voor iets. Na een uur had ik twee woorden ontcijferd Je en echte. Op het laatste woord kon ik echt niet opkomen. 'Op het laatste woord kan ik echt niet opkomen' 'Probeer het maar' 'Ik heb het echt geprobeerd' Hij begon weer te huilen en pakte het papiertje erbij. Hij schreef het laaste woord groot erop en zei vervolgens 'Draai maar om'

ik draaide hem op en er stond VADER erop. WAT!!!!!!!!! JE ECHTE VADER???????

STEMMEN VOTEN STEMMEN VOTEN WORD VERVOLGD

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu