Hoofdstuk 2

1.9K 164 10
                                    

Ik keek achter me en zag dat een man rond de 40 mij aan keek. Maar niet zomaar aan keek, op een gekke manier. Yassir kwam naast mij zitten en ik begon die man steeds enger te vinden.

'Wie is dat?' vroeg Yassir fluisterend. 'Ik zou het niet weten yassir' antwoordde ik bang. 'Oke laat dat wat wil madame eten?' Ik gaf aan wat ik wilde eten en yassir bestelde hetzelfde voor zich zelf.

'Heb je ervan geleerd?' zei ik lachend. Hij wist gelijk wat ik bedoelde. Vroeger als tieners gingen we altijd naar de snackbar als ik dan wat had gekocht wilde hij altijd mij eten hebben en uiteindelijk had hij altijd zijn zin.

'Ja zeker!' zei hij lachend. We aten onze eten op en liepen naar huis. Toen we bij de auto aankwamen had ik weer het gevoel dat iemand mij aankeek. Ik liet het voor de zoveelste keer naast me liggen en liep weer verder.

Maar de eerst volgende keer ga ik echt schreeuwen dacht ik. Hij opende de portier en ik stapte langs hem heen. Het was in middels al 10 u.

Hij deed dat ook voor zichzelf en startte de auto. Thuis aangekomen liep ik mijn kamer in en ik was van plan om mijn pyjama aan te trekken. Normaal kon ik dat snel pakken maar nu moest ik letten op wat ik aan wilde doen.

Ik deed een zwarte lange huisjurk aan met een rood vestje en een zwarte Sjaal hoofddoek.

Toen ik klaar was liep ik de trap af naar beneden. Hij stond daar met zijn zwarte korte sport broek en witte strakke shirt dat zijn lichaam goed vormden. We kozen samen een film en startte hem. Midden in de film viel ik in slaap waarop mijn hoofd zachtjes in zijn nek viel..

(Heey lieve mensjess!! Sorry voor dit kleine vervolgje maar niemand reageert of stemt? Dus heb ik eigenlijk geen motivatie om verder te gaan! Kunnen jullie daar verandering in brengenn?? Heel erg bedankt alvast x Ketkoutaa (KautarLovesReadingAndWriting) )

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu