Hoofdstuk 4 ( 2 jaar later Yassir s perspectief)

1.6K 136 8
                                    

Hier stond ik dan in New York nog steeds wachtens op Yasmine. Ik moet haar vinden al word het mijn dood. Via via heb ik gehoord dat ze zich in Amerika bevindt.

Waar? Weet ik niet. Maar het leek me het beste om naar New York te gaan. Na dat ik gister mijn ticket had geboekt kon ik vandaag eindelijk vliegen.

Hier zit ik dan voor mijn broer's hotel. Ik liep naar binnen en ik werd hartelijk ontvangen door mijn broer. 'Hoe is het met je?' Vroeg mijn broer. 'Hamdoelilah hoe gaat het met jou?' we praten een beetje over koetjes en kalfjes.

'Ben je getrouwd heb je iemand op het oog wat?' 'Ik heb wel iemand maar diegene zit hier in Amerika dit is ook de reden dat ik hier ben' Hij keek mij vreemd aan en ik zag aan zijn gezicht dat hij het helemaal niet begreep.

Ik kon mijn broer vertrouwen dus vertelde ik hem heel het verhaal met de details erbij. Soms betrapte ik mezelf dat ik te lang haakte over haar mooie uiterlijk en hoe vrouwelijk ze wel niet was.

'Komt goed we vinden haar en voor diegene die dit haar geflikt hebben het word hun dood dat kan ik je verzekeren' Mijn broer was iemand van zijn woord. Diep van binnen had ik spijt dat ik het hem hem verteld. Nu gaat hij zijn uiterste eruit halen om haar en hun te vinden. Geloof het of niet mijn broer faalt niet dat heeft hij ook nog nooit gedaan.

'Hoe heet dat meisje eigenlijk ' 'Yasmine' Ik zag dat hij mij vreemd aan keek. 'Achternaam?' 'Dat weet ik niet' 'Hmm trouwens ik heb het hotel naam veranderd in ons achternaam' 'Echt? Al Hidaya?' 'Nee Morocco Hidaya' 'Waar mag ik trouwens slapen?'

'Er is nog één kamer dat leeg is ik wil je trouwens even wat melden er overnacht een bloedmooi meisje naast je ' zei hij geniepig 'Nee ik heb In die overtreft iedereen'

REAGEREN STEMMEN REAGEREN STEMMEN REAGEREN STEMMEN REAGEREN

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu