Hoofdstuk 2

2.2K 134 2
                                    

'We zijn er bijna niet slapen ' Zei hij.  Ik glimlachte als teken dat ik niet zou gaan slapen. We kwamen aan in een rijk luis buurtje. 'Serieus?' zei ik lachend. Hij keek mij lief aan en herhaalde mijn woorden ;'Serieus'.

Ik keek hem hoofdschuddend aan die Yassir toch! Hij heeft mij altijd al verrast. Ik stapte uit en zag het mooiste huis dit buurt. 'Allah huma barik, ik hoop dat er ook ghair zich in dit huis bevindt' 'Ameen' antwoordden we beiden mijn dua.

Glimlachend betraden we het mooie huis. Hij  gaf mij een uitgebreide rondleiding. Maar de kamers wilden niet stoppen. 'Dit is geen Villa meer, een flat van 12 hoog' grapte ik. Hij keek mij glimlachend aan en zei ;'We moeten Al Hamdoelilah zeggen' Ik liep knikkend met hem mee.

' En nu jou kamertje!' riep hij. 'hmm' Ik lachte mee en hij sleurde mij mee naar mijn kamer. Hij blinddoekte mijn ogen met zijn handen en we liepen de kamer in. Toen we ons samen in het hartje van de kamer bevonden, ontleed hij zijn handen van mijn ogen.

'Ik..Ikk' Mijn ogen vulde zich met tranen. 'Dankjewell, ikk ikk' Hij hield zijn vinger voor mijn mond en zei;'Je hoeft niets te zeggen dat jij hier al bent is voor mij een grote beloning, maar fris je zelf op we gaan even naar een terrasje alles even verwerken gebrek aan stres hebben we niet nodig' zei hij regel recht.

We baden en maakten ons klaar na dat gedaan te hebben was het tijd om te gaan. Hij klopte op mijn deur en vroeg;'klaar?' . Ik kreeg gelijk al vlinders in mijn buik. 'Ja ik ben klaar' riep ik. We liepen naar zijn auto toe en ik voelde ogen in mijn rug branden, steeds als ik naar achter keek leek het alsof iemand weg liep. Maar het liet me even koud. Na in zijn auto ingestapt te zijn deed hij het muziekje dat zich op het achtergrond bevond wat harder.

We kwamen eindelijk aan en liepen het chique restaurant in. Toen we een tafeltje hadden gepakt zei yassir;'Ik ga even naar de wc' Ik knikte dat het goed was. ik keek voor me uit en ik pakte mij telefoon en  hoopte dat het me bezig hield. Yassir kwam terug en hij keek mij vreemd aan. Toen hij naar het stoeltje naast mij liep vroeg ik;'Is er wat' . Hij keek mij nog vreemder aan en ik wilde wel weten wat er aan de hand was. Tot ik achter mij keek..

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu