Hoofdstuk 4

1.5K 113 1
                                    

Ik werd wakker door het geklop op mijn kamer deur. 'Room service!' Ow vergeten ik zit in een Hotel. De deur werd geopend en er liep een vrouw naar binnen.

Ze gaf mij ontbijt en liep daarna naar de andere deuren. Ik liep ook weer terug en pakte mijn ontbijt erbij. Ik begon lekker te eten nadat ik alles op had ruimde ik even op.

Ik trok mijn kleren aan want het was even tijd om het land te verkennen. Nadat ik mijn tasje heb gepakte liep ik het hotel uit een auto winkel in. 'Hallo' groette ik de mevrouw. 'ik vroeg me af of je hier ook auto's kon huren' 'Hallo ja uiteraard mevrouw loop maar mee, wil je de nieuwere collectie of het wat oudere' 'Uhmm de nieuwere als dat kan'

We namen de lift naar boven waar ik de auto's te zien kreeg. Ik zag ook de auto van Yassir. Nadat ik zijn plaatje hallucineerde in mijn hoofd. Kreeg ik direct daarna een pijnlijke steek in mijn hart. Wat mis ik hem toch mijn Yassirtje.

Ze begon te wijzen naar auto's die ik kon kiezen. Ik liep tevreden met haar mee en ik stopte voor een auto. Wauw dit is hem dit word hem. 'Uhmm mevrouw? Ik wil graag deze hier' Ze knikte en pakte een formulier erbij dat ik moest ondertekenen.

'Je mag hem morgen komen ophalen' 'Dat is goed!' ik zei haar nog gedag en liep het winkelcentrum in. Na elke winkel rustig hebben bekeken liep ik naar een chinees restaurantje. Daar aangekomen bestelde ik wat eten. 'Meenemen?' 'Graag' Na even gewacht te hebben liep ik weer naar huis.

Thuis aangkomen dacht ik wat nou als ik yassir nooit meer zie. Ik besloot maar een briefje in een vorm van een hart te maken en zijn gegevens erop te schrijven. Voor het geval dat.

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu