Hoofdstuk 3 (Yasmine's perspectief)

1.8K 126 4
                                    

Ik werd wakker en het enige wat ik zag was licht. Maar als ik naar het verrotte kamertje keek leek alles weer donker en grauw. Ik probeerde op te staan maar alles leek zo moeilijk en zwaar.

Ik dacht, ik moet nu opstaan, ik tilde mijn voet op maar hij bleef haken hij wilde niet omhoog. Ik trok mezelf omhoog en zag dat ik vast zat aan het bed. Ik werd gek van het gevoel dat ik vast zat en niet weg kon gaan.

Ik hoorde voetstappen die niet van alleen één persoon was maar van meerdere.'NEE TUURLIJK NIET! Als je de pil nu gaat geven weet ze wie wij zijn' 'Wat een malloot wat voor pil is dat? Eentje waarbij je je hersens niet onder controle kunt krijgen dan ga je toch alles vergeten' Vangde ik het gesprek nog net op ik was zo bang.

Ik dacht nu letterlijk aan één ding en dat was vluchtten. 'Weet je we geven het vanavond wel..' ik keek om me heen en zag dat ik nog mijn kleren aan had. Ik pakte onhandig mijn telefoon uit mijn broekzak. Ha! Die waren ze vergeten dacht ik.

Ik zag dat er een mes op het tafeltje stond met een pil ernaast. Beneden hoorde ik alleen maar mannen stemmen. Ik dacht die zijn hopelijk nog lang bezig. Ik schoof heel het bed mee waar ik aan was vast geketend. Ik schoof en schoof ik wilde zo graag mijn doel bereiken.. Ik was er bijna en toen deed iemand hardhandig de deur open.

Er kwam een jongeman binnen. Mijn hart maakten een vierdubbele klap salto. Ik was bang ik was echt bang. 'Rustig rustig ik doe je niets, ik ga snel zijn dus luister heel goed ' ik knikte alleen., 'Ze willen geen vriendelijke dingen met je doen, dus ik leid hun af en zeg tegen ze om het pilletje extra te verlengen. Als dat me gelukt is kijk heel de tijd naar de deur BLIJF OP. Als je je deur open ziet gaan pak je alles wat je bij je hebt en race je weg BEGREPEN? Ik ga je één ding vertellen als ze je vinden maken ze je regelrecht dood. Ik raad je aan om een brief te maken voor je dierbaren en te vluchten naar een ander land. Oké? het gaat allemaal goed komen inchaAllah. ' Ik keek verschrikt naar hem op en alles trilde.. Mijn benen handen alles. Ik wilde weg gaan alles achter mij laten.

De nacht was uitgebroken de zenuwen gierden door mijn lijf. Nu was het mijn enige kans dacht ik. ik mocht niet falen. Ik hoorde voetstappen en al snel wist ik dat ze van de mysterieuze jongen waren..

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu