Hoofdstuk 3

1.8K 130 17
                                    

Yasmine maak een keuze snel nog 10 minuten praatte ik in mezelf. Wat moet ik wegstrepen? China gaat hem niet worden, India? Amerika.. Ik pakte een blaadje want ik kon er zo niet opkomen. Op één blaadje schreef ik India en de ander Amerika. Ik maakte er propjes van en rommelde ze door elkaar heen. Ik legde ze op de balie neer en pakte één briefje zonder te kijken.

Vervolgens liet ik het papiertje aan de mevrouw zien. Ze knikte en zei;'Ik had al gehoopt dat je ervoor zou kiezen' Ik glimlachte nog wat ik pakte mijn tasje ,telefoon en portemonnee.

Ik liep naar de lopende banden toe waar ik mijn tasje neer moest leggen. 'Is dit alles?' vroeg één van de vrouwelijke medewerksters. 'Dat ziet u toch?' met nadruk op ziet. Ze keek mij vies aan en gooide mijn tasje na dat hij was ingecheckt in de bak waar alle tassen lagen.

'Zo hoort het, je doet het prima' zei ik met een stem waar de irritatie zich zeker in bevond. Ik liep verder naar de gangen. Ik ging uit en in en uit en in tot ik wat buitenlucht zag.

Hehe ik was er. Na zoveel stress heb ik 7 uurtjes rust. Nog steeds wist ik niet naar welke land ik zou gaan. ' If the plane goes deposit you here next step plan you can follow. and for the safety belts. I wish you a nice trip to America' Yes Amerika! Ik/het briefje heeft een goede keuze gemaakt.

'Goede dag meneer, goede dag mevrouw' sprak de stewardess elke mens hier in het vliegtuig aan. Ik was erg tevreden over dit vliegtuig. En natuurlijk werden we ook verwelkomt door het lekker ontbijtje.

Na 2 uurtjes heerlijk rust te hebben gehad. Vroeg ik mij af of Yassir mijn brief al heeft ontvangen. Na dat ik beltegoed had opgewaardeerd heb ik per direct de brief in de brievenbus gestopt. En dat was al een paar uur geleden..

*Tringg tringg* mijn telefoon rinkelde? De eerste keer liet ik hem gaan omdat er onbekend werd gebeld. De tweede keer nam ik wel op. 'Hallo' Begon ik meteen. 'Hallo spreek ik met Yasmine?' Ik herkende gelijk de stem van YASSIR 'Yassir? Ja je spreekt met Yasmine' 'Luister..' Ging ik verder. 'Als je mijn brief hebt gelezen er staat alles duidelijk in uitgelegd. Als ik in Nederland blijf, lopen wij allebei gevaar. Ik wil niet dat iemand je kwaad doet! Merendeels daarom ben ik weg gegaan.' Zei ik beschaamd.

'Luister Yasmine er gaat helemaal niets maar dan ook niets gebeuren. Doordat je juist weg gaat laat je mij achter. Hiervoor ben ik wel bang jou verlaten! maar voor de sukkels die jou hebben gepakt ben ik niet bang. Kom alsjeblieft terug we gaan dit alles ontcijferen en binnen no time zitten ze hartstikke vast'

Dit was het nippertje mijn tranen vielen over mijn oogleden naar mijn wangen en zo naar beneden. 'Yasmine? Alsjeblieft niet huilen' zei hij gebroken. 'Yasmine? Yasminetje van mij niet huilen'

Nu was ik in staat om mijn gevoelens te bekennen. Voordat het te laat is, straks zie ik hem nooit meer. 'Yassir?' 'Ja Yasmine?' zei hij lief. 'Yassir voordat het telaat is en ik je nooit meer terug zie wil ik je het volgende mededelen. Mijn hart mist iets wil je weten wat?' lachte ik door mijn tranen heen. ' Wat lieve Yasmine?' 'Jou Yassir JOU!' de passagiers keken mij allemaal verbaasd aan maar het boeide mij vrij weinig.

'Ten eerste al ga jij mij niet opzoeken ga ik het wel doen. Ik ga je vinden Yasmine al moet ik hier naar Amerika komen. Ten tweede ja Yasmine ik vind je geweldig ik was altijd bang geweest dat je het zou merken maar dat was dus niet zo. Lieve Yasmine ik houd van je ik houd van je uit de grond van mij hart jij lieve Yasmine jij was de enige die mij fascineerde ik zal voor je vechten hoe dan ook' ' Yassir.. Ik ga hangen en ik hing gelijk op. Mijn buik draaide mijn hoofd draaide alles draaide.

Nu was ik meer dan verliefd, verliefd op een echte Hartendief.

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu