Hoofdstuk 4 ( 2 Maanden later)

1.7K 104 20
                                    


Na een tijdje begon ik Latief als mijn echte vader te zien maar het woord papa heb ik nog niet durven te zeggen. En er werd mij ook vertelt dat de naam van het hotel vernoemd is naar zijn vriend's achternaam. Het heeft het zelfde achternaam als Yassir. Grappig dacht ik totaal niets in de gaten te hebben. Vandaag was het hotel feest waar Anour het over had.

Ik keek in de spiegel en vond dat ik mezelf een beetje verwaarloosd heb de laatste tijd. Ik at minder en werkte alleen. Vandaag zal ik mezelf eens verwennen. Ik keek op internet naar een vrouw die goed make up kon zetten. Zelf kon ik het niet vroeger was het een tijd van zelfmedelijden waar ik mezelf in bevond. Ik merkte dat ik in eens heel erg down was en niet eens meer zin had in het hotel's feest.

Ik schreeuwe keihard door mijn kamer: Die tijd is nu voorbij! Oeps volgens mij riep ik dat iets te hard want iemand belde aan. Vast die irritante buren van mij. Ze klopte nog eens. Geïriteerd mompelde ik: jaa kom al! Ik deed gauw de deur open en stond verschrikt voor de deur?

'Yassir?' Mijn ogen traanden mijn lichaam beefde en mijn hoofd zweefde. Ik vloog hem om de hals en huilde het uit in zijn stevige armen. Ik voelde aan zijn lichaam dat hij ook trilde. 'Y-yasmine?' sprak hij schor mijn naam uit.

Wat doet hij hier ik dacht aan alles op dit moment. Ik kon het niet meer aan zoveel stress en vragen in één minuut. Ik liet de deur op een kier en liep naar het dichtsbijzijnde bank toe. Met mijn hand in zijn hand en met mijn andere hand voor mijn gezicht zat ik 10 minuten lang naar het zwart beeld te kijken.

Nadat ik er een beetje grip op kon krijgen vroeg ik;'Wat doe jij hier?' Op een volume dat alleen hij verstaan heeft. 'Ik heb gehoord in de buurt dat jij je hier bevond dus ben ik gereisd hier naar toe 4 maanden terug' Zei hij. Ik keek naar hem op en zag geen enkel emotie in zijn gezicht. Hier door wist ik dat het niet goed zat.

'Hoezo dit Hotel eigenlijk?' Met nadruk op dit. 'Mijn vader's hotel, het was mijn moeder die mij slecht behandelde mijn vader woonde hier in Amerika.  Maar ik heb hem niks verteld' vertelde hij met nog steeds geen emotie in zijn stem.

'Jouw vader? Mijn vader het is mijn vader die dit hotel runt met een beste vriend' 'Jou vader is in Nederland en die beste vriend is mijn vader blijkbaar' 'Het is MIJN vader niet! Mijn vader zit hier in Amerika' Ik zag dat hij schrok door mijn velle antwoord. Ik besloot hem alles te vertellen A tot Z.

De bel luidde na mijn verhaal door de kamer. Aha mijn make up meisje. Ik heb haar binnen gelaten en koffie gezet. Vervolgens liep ik richting Yassir. 'Yassir er is vandaag een hotel's feest dus ik moet me even klaar maken''Dat weet ik'

Waarom doet hij zo kortaf nu werd ik echt pissig. Ik liep naar het make up meisje toe en vroeg hoe lang het gaat duren om alles klaar te leggen. Ze zei dat het wel even zal duren. Ik pakte Yassirs hand iets wat ik vroeger nooit durfde ik durfde hem enkel een glimlach te schenken.

Ik liep naar de gang toe om met hem te praten. 'Waar breng je mij naar toe' vroeg hij droog ik antwoordde 'Naar droogland,Yassir wat is er heb je mij wat te vertellen' ' Weet je ik ga er niet om heem draaien. Ik voelde mij in Nederland achtergelaten door jou. Ken je dat gevoel? Maanden heb ik rond gelopen met dat gevoel tot ik hier in Amerika kwam. Toen veranderde dat in hoop. Toen ik je hoorde schreeuwen leek het alsof je het erg leuk had en niet eens aan mij dacht' Hij zei het zo dood dat het gewoon leek alsof hij het over iemand anders had.

' Ik heb dagen nachten lang gehuild om je, vandaag was het hotel's feest. Eindelijk iets leuks dacht ik. Ik heb me laatste tijd zo verwaarloosd dat ik het gewoon uit schreeuwde'

Hij keek me ruw en mannelijk aan en vervolgens zei hij;'  Tot straks bij het feest ik kom langs je' Vond hij het niet belangrijk wat ik net vertelde? Ik liep naar mijn kamer en visagiste stond al klaar met haar spulletjes. Na 3 u werd ik omgetoverd tot een echte prinses. Nu mijn kleren ,ik koos voor een zwarte basic jurkje omdat ik make up heb op gedaan. Anders vond ik het te extreem.

Ik deed mijn schoenen aan en besloot maar om langs hem te gaan. Ik belde bij hem aan en hij deed de deur open wat ik toen zag was niet te geloven!!

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu